View Single Post
Vechi 15.12.2016, 10:34:28
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Eu iti zic ce e pe teren.
Tu crezi ca Sfintii Penticostali care au facut Marturisirea de Credinta a Cultului Crestin Penticostal, au indemnat pe cineva la dansuri in Biserica?

In NICIO biserica din Cultul Penticostal din Romania NU se danseaza in niciun fel. Dar tu ai gasit un filmulet pe la carismatici si ai venit bucuros ca ai ce ponegri.

Cred ca esti expert in tapi si capre dar te rog, mergi si cearta-te pe topicuri dedicate!
Aici nu se discuta despre tapi si capre ci despre un eveniment extraordinar de important in crestinism: Reforma Protestanta.
Nici n-am menționat nimic de penticostali când am pus filmul, chiar cred că era de la baptiști culmea care sunt refractari la așa ceva, tocmai ca o dovadă ce a adus schimbarea de generații și reforma.
Tu te-ai simțit repede să te aperi, dacă tu respingi și simbolistica biblică și dovezi textuale e problema ta, mai mult nu am ce să-ți fac.

Tu te consideri stăpân sau moderator pe secțiunea asta a forumului de mă trimiți departe ? ai ceva probleme tu intervii să-mi ciuntești mesaje și după vorbești de ceartă, deși eu nici nu m-am adresat ție în primele răspunsuri.

Faci, ce faci și o dai cu plictiseala slujbele nu au fost scrise ca să plictisească lumea, e nepregătire, ignoranță dacă nu chiar hulă să consideri asta în rest sunt destule indicații tipiconale care spun cum trebuie ținute slujbele deci s-au pronunțat destui și pe treaba asta.