View Single Post
Vechi 02.01.2017, 15:26:51
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Tot timpul vezi conspiratii si esti invaluita in naluciri . Antonia draga , dupa ce ai terminat cu obsesia cipurilor care te-a marcat cam trei ani , acum ai alte naluciri constante , este pama la urma de inteles la boala grava de care suferi:
Schizofrenia paranoidă este cel mai comun tip de schizofrenie. Este caracterizată prin halucinații, care presupun, de obicei, o anumită formă de amenințare sau de conspirație, cum ar fi comploturi secrete în vederea controlării creierului oamenilor prin transmisii radio.

In schizofrenic paranoic poate crede că o forță extraterestră îi controlează gândurile. De asemenea, frecvente în schizofrenia paranoidă sunt senzația de măreție, un sentiment de posedare a adevărului absolut sau a soluției unice la problemele lumii. Schizofrenicul paranoic nu are de obicei manifestările plate sau neadecvate ale unui schizofrenic dezorganizat și poate, de altminteri, să pară o persoană inteligentă care vrea să aibă o conversație aprinsă, sinceră asupra unor subiecte care se întâmplă să fie foarte ciudate și de necrezut.
La tine "creierul"este controlat de siteurile potrivnice Ortodoxiei care improsca cu noroi si vrajba .
Vindecare grabnica ANTONIA :)
.
Si eu cred ca tu te situezi pe o direcție potrivnica ortodoxiei. ,,Ortodoxia" ta e cu cipuri și cu ecumenism. A mea e fără acestea. Biet suflet, o sa vezi tu la vămile văzduhului care e schizofrenic.
Reply With Quote