Citat:
În prealabil postat de GMihai
Nu, dragul meu. A avea competență profesională într-un anumit domeniu,cum ar fi, spre exemplu, cel al dreptului penal, nu e echivalent cu a înțelege diferența dintre bârfe și zvonuri.
|
Pai exista si posibilitatea ca tu sa fii un avocat prost sau macar mai prost decat aia de la A3. :)
Citat:
În prealabil postat de CristianR
Iuliu, ura nu ajută dreptatea; din contră. Iar dacă tu poți gândi cu dreptate chiar despre cineva pe care zici că-l urăști, poate că și ceilalți o pot face.
Apoi, nu pentru toți dorința de limpezire a societății este echivalentă cu ura.
Nu l-am urât pe Voiculescu, însă am înțeles (împreună cu mulți alții) cu mult timp înainte de a se da o sentință în ce-l privește cât de toxic a fost și continuă să fie pentru români. Nu-i vorba doar de banii pe care și i-a însușit de la Dunărea și de afacerile cu terenuri subevaluate pe care le-a făcut. E vorba mai ales de faptul că pervertește conștiința multora, calomniind sistematic și mințind în diverse moduri prin intermediul trustului pe care l-a construit – și despre care și tu consideri că este mizerabil.
Ei bine, atunci când în sfârșit este oarecum scos pe tușă oamenii se bucură pentru că speranța redobândirii normalității primește o gură de oxigen.
Al Capone, se știe, n-a putut fi prins pentru multele crime pe care le-a făcut, pentru mafia creată de el, ci pentru o chestie minoră ca evaziunea fiscală. N-au putut strânge probe pentru crime notorii.
|
Rar vezi discurs mai stalinist prezentat ca o batista de catifea. Nu l-am urat dar stiam ca-i vinovat si ma bucur din suflet ca a platit. Nu-mi plac aia de la Hotnews si Digi deci daca i-ar baga pe toti la parnaie ar fi ca o gura de oxigen pentru mine.

Si ala cu Al Capone e unul din cele mai proaste clisee pe care unii le repeta intr-una. Voi chiar nu intelegeti ca nu-i normal ca un om sa fie deja condamnat inainte de inceperea procesului si sa-l bagi la puscarie pentru orice, las` ca stim noi ca a facut si chestii mai nasoale dar nu putem gasi probe. Coruptul ala care a vrut sa scoata oamenii la vot sau care si-a angajat amanta secretara sau care si-a pus termopane moca.