Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.01.2017, 22:57:21
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Unii cred ca-i libera pentru ca-i baga pe aia pe care ii urasc ei la puscarie. Dar nu e asa. Eu il urasc pe Basescu dar daca maine il baga la puscarie pentru ca si-a angajat amanta consilier, nu o sa cred ca s-a facut dreptate sau ca-i penal. O sa inteleg ca unii vor sa-i ia gatul cu orice pret.
Iuliu, ura nu ajută dreptatea; din contră. Iar dacă tu poți gândi cu dreptate chiar despre cineva pe care zici că-l urăști, poate că și ceilalți o pot face.
Apoi, nu pentru toți dorința de limpezire a societății este echivalentă cu ura.

Nu l-am urât pe Voiculescu, însă am înțeles (împreună cu mulți alții) cu mult timp înainte de a se da o sentință în ce-l privește cât de toxic a fost și continuă să fie pentru români. Nu-i vorba doar de banii pe care și i-a însușit de la Dunărea și de afacerile cu terenuri subevaluate pe care le-a făcut. E vorba mai ales de faptul că pervertește conștiința multora, calomniind sistematic și mințind în diverse moduri prin intermediul trustului pe care l-a construit – și despre care și tu consideri că este mizerabil.

Ei bine, atunci când în sfârșit este oarecum scos pe tușă oamenii se bucură pentru că speranța redobândirii normalității primește o gură de oxigen.

Al Capone, se știe, n-a putut fi prins pentru multele crime pe care le-a făcut, pentru mafia creată de el, ci pentru o chestie minoră ca evaziunea fiscală. N-au putut strânge probe pentru crime notorii.