31.01.2017, 15:49:46
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Urbanophon
"Ce Čară tristă...
Copiii ies în stradă să oprească hoČia, dar părinČii Čtiu ei mai bine de la dl Gâdea sau dl GhiČă că de fapt au fost plătiČi de Soros cu 50 de lei de om Či 30 de lei de câine. Či oricum au protestat doar ăia din galerie, vreo 100 de derbedei.
Copiii trimit poze cu mulČimea inundând BucureČtiul de la Universitate la PiaČa Victoriei, părinČii sunt convinČi că pozele sunt trucate de "agenturile străine" care sug sângele patriei.
Să urmezi orbeČte niČte hoČi pentru câČiva lei în plus la pensie mi se pare de neiertat. Să nu-Či dai seama că eČti complice la furtul din buzunarul copilului tău Či că îl alungi peste hotare câte puČin în fiecare zi... Să îl înveČi să înveČe ca să devină cineva Či apoi când el devine cineva, să te îndoieČti de judecata lui Či să adulezi mediocri Či impostori...
Nu-mi dau seama dacă este egoism sau nu. Dar, după ce îČi vor fi văzut copiii plecaČi în lumea largă, mulČi vor sfârČi singuri prin spitale pline de bacterii, gândaci Či mucegai, cu televizorul îngheČat pe Antena 3."
|
Cred ca nici macar pensionarii sunt de acord cu magariile astora.