![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
"Ce țară tristă...
Copiii ies în stradă să oprească hoția, dar părinții știu ei mai bine de la dl Gâdea sau dl Ghiță că de fapt au fost plătiți de Soros cu 50 de lei de om și 30 de lei de câine. Și oricum au protestat doar ăia din galerie, vreo 100 de derbedei. Copiii trimit poze cu mulțimea inundând Bucureștiul de la Universitate la Piața Victoriei, părinții sunt convinși că pozele sunt trucate de "agenturile străine" care sug sângele patriei. Să urmezi orbește niște hoți pentru câțiva lei în plus la pensie mi se pare de neiertat. Să nu-ți dai seama că ești complice la furtul din buzunarul copilului tău și că îl alungi peste hotare câte puțin în fiecare zi... Să îl înveți să învețe ca să devină cineva și apoi când el devine cineva, să te îndoiești de judecata lui și să adulezi mediocri și impostori... Nu-mi dau seama dacă este egoism sau nu. Dar, după ce își vor fi văzut copiii plecați în lumea largă, mulți vor sfârși singuri prin spitale pline de bacterii, gândaci și mucegai, cu televizorul înghețat pe Antena 3." |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Pai cum sa functioneze lupta de clasa ? Trebuie sa fie unii care sa se uite si la A3 sau RTV acolo, ca altfel pe cine arati cu degetul ? :)
" Crezi că eu și prietenii mei suntem toți idioți, că ieșim în stradă că ne place gerul? Mamă, oamenii ăia din stradă sunt toți ca mine, îi cunosc, sunt prieteni sau cunoștințe, intelectuali, oameni deștepți, putem fi zeci de mii de cretini, mamă, crezi că eu sunt cretină? " Sincer, daca dialogul ar fi fost real si eu eram eu maica-sa ii raspundeam ca da. Dar e doar un text in genul celor scrise de Chiorila sau Oana Pellea. Sa aiba lumea la ce da share, chiar daca isi fac parintii de ras cu chestia asta. Vorba aia, sunt intelectuali, oameni destepti, poti sa crezi ca sunt zeci de mii de cretini ? :) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Aia de jos luptandu-se cu salariul minim, si aialalti de sus cu conturile cu milioane de euro?