Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Dar argumentul tau unde este ca ceea ce a scris Petreanu ala "face vreun sens" ca sa citez din clasici germani in viata ? :)
Ma uit si eu la ce sustine omul si acum si in alte ocazii si il bag intr-o categorie. Alaturi de Mandruta, Guran si altii. Ca si acolo echipa e mare.
|
Nop, eu adoar am postat un link in care mi s-a parut ca ce scrie ala e de bun simt.
Asa cum tu ai venit cu Radu Chirita si ti-am arat, punctual, ca nu se leaga ce zice el.
Iar tu, ai inceput sa dai cu petarde gen "ala e securist, da' al meu nu e, luati de aici intelepciune".
Citat:
Am zis ca si daca as ramane singurul. Sigur ca acum suntem multi dar nu asa de multi ca voi. Voi nici nu mai stiti cati sunteti - ca sa citez un alt clasic roman de data asta dar la fel de inteligent ca si neamtul. :)
|
Asta este o discutie puerila, incearca sa-ti revii.
Citat:
Pai in civilie nu e cu norma de hrana asa cum e la voi, asa ca o poti pune pe seama glicemiei scazute. Probabil daca as baga repede ceva la ghiozdan as gandi altfel si as servi patria. :)
|
Ce spui tu serveste intereselor catorva care vor sa fure nestingheriti de legi.
Citat:
Eu nu-s de acord. Mie mi-ar placea sa-l vad pe Nastase judecat pentru Bechtel sau pentru alte contracte pe care le-a dat oricui credea ca-l poate ajuta in viitor. Faptul ca aia care au luat banii ne arunca un starv ca sa ne inchida gura ii poate satisface pe unii dar e posibil sa fie si din cauza glicemiei scazute.
|
Pai in baza carei legi? Care o vrei desfiintata?
Ce deh, abuz in serviciu e interpretabil, cine poate dovedi ca nu atat au costat chestiile alea? Ca ala era pretul pietii. Politica de tara, etc.
Citat:
P.S: Vad ca Secureanu ala al tau, e anchetat pentru luare de mita si delapidare, deci uite ca se poate si fara "abuz in serviciu".
|
Deci ar trebui doar sa-i schimbe incadrarea si in lumea ta, ar fi liber..