![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Intelege odata ca eu nu am vorbit despre ordonante. Nu imi pasa de ele, cred ca PSD a facut o prostie dar nu cred ca aia e important. Era important daca s-ar fi scos chestia asta cu abuzul in serviciu din Codul Penal. De ce ? Pai de aia am pus citatul ala pentru ca omul explica bine de ce.
La fel ca si in cazul imunitatii unde gloata este manipulata impotriva parlamentului, si aici e la fel. Tocmai pentru ca amandoua sunt instrumente de santaj impotriva politicienilor - daca un politician poate fi arestat oricand atunci va fi mult mai dispus la compromisuri cu cel care detine catusele. La fel si daca poate fi arestat pentru orice asa cum explica omul ca se poate intampla ( si s-a intamplat ) cu ajutorul "abuzului in serviciu". Tu esti bucuros ca intra X sau Y la puscarie oricum. Eu nu am nici un motiv sa ma incred in procurori, judecatori si asa mai departe. Nu am de ce sa-i cred mai cinstiti decat politicienii. Si atunci nu vreau sa aiba asemenea instrumente de presiune la indemana. Si se pare ca in toate tarile de pe lumea asta in afara Italiei, oamenii nu s-au increzut intr-atat de mult in ei incat sa le ofere cecuri de astea in alb. Ca de aia exista imunitate si nu prea exista chestia asta cu abuzul in serviciu. Doar la noi politicienii trebuie sa fie timorati. |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
De ce eviti intrebarile? Citat:
Nu sunt, nu e genul de activitate in care merita investite sentimente, de orice fel. Dar nici nu sunt atat de ipocrit sa spun "da' nu l-au prins cu tunul ala de 100 milioane de euro, de ce-l baga acum in puscarie pentru 20.000?" Citat:
Ca ar putea la o adica abuza si omul de rand, nu-i asa? Doar scrie in Constitutie ca egalitate, bla bla.. De ce doar politicenii sa beneficieze de protectie prin imunitate absoluta vizavi de lege? Citat:
![]() Sau logica ar fi: "exisa dar o toleram pentru ca face bine procesului democratic" ? ![]() Mai in gluma mai in serios, ajungem la concluzia ca standardul de normalitate in lume e coruptia in politica cu protectie legala. Sa stii ca asta explica multe.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 31.01.2017 at 14:52:19. |
|
||||
|
||||
![]()
daca bunicul meu ar fi furat voturi...nu l-as fi condamnat eu, s-ar fi condamnat singur incalcand legea
|
|||
|
|||
![]()
"Ce țară tristă...
Copiii ies în stradă să oprească hoția, dar părinții știu ei mai bine de la dl Gâdea sau dl Ghiță că de fapt au fost plătiți de Soros cu 50 de lei de om și 30 de lei de câine. Și oricum au protestat doar ăia din galerie, vreo 100 de derbedei. Copiii trimit poze cu mulțimea inundând Bucureștiul de la Universitate la Piața Victoriei, părinții sunt convinși că pozele sunt trucate de "agenturile străine" care sug sângele patriei. Să urmezi orbește niște hoți pentru câțiva lei în plus la pensie mi se pare de neiertat. Să nu-ți dai seama că ești complice la furtul din buzunarul copilului tău și că îl alungi peste hotare câte puțin în fiecare zi... Să îl înveți să învețe ca să devină cineva și apoi când el devine cineva, să te îndoiești de judecata lui și să adulezi mediocri și impostori... Nu-mi dau seama dacă este egoism sau nu. Dar, după ce își vor fi văzut copiii plecați în lumea largă, mulți vor sfârși singuri prin spitale pline de bacterii, gândaci și mucegai, cu televizorul înghețat pe Antena 3." |
|
|||
|
|||
![]()
Dar argumentul tau unde este ca ceea ce a scris Petreanu ala "face vreun sens" ca sa citez din clasici germani in viata ? :)
Ma uit si eu la ce sustine omul si acum si in alte ocazii si il bag intr-o categorie. Alaturi de Mandruta, Guran si altii. Ca si acolo echipa e mare. Am zis ca si daca as ramane singurul. Sigur ca acum suntem multi dar nu asa de multi ca voi. Voi nici nu mai stiti cati sunteti - ca sa citez un alt clasic roman de data asta dar la fel de inteligent ca si neamtul. :) Citat:
Citat:
![]() P.S: Vad ca Secureanu ala al tau, e anchetat pentru luare de mita si delapidare, deci uite ca se poate si fara "abuz in serviciu". ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
O tara si mai trista e aia in care un cretinel ( sa spunem fost ministru al sanatatii :) ) scrie o prostie cu parintii care tin cu hotii si toate oile se grabesc sa traga la xerox mesajul in diferite forme.De la o fosta jurnalista la A3 care acum a trecut de partea poporului si le scrie parintilor ei ca sa-i faca de ras ca-s reactionari si pana la ce folclor ai cules tu azi.
![]() Semenii vostri din SUA le scriu si ei parintilor. Ca sa-i faca de ras ca l-au votat pe Donald in loc sa o voteze pe madam Hillary, garantia progresului omenirii. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu trebuie sa o desfiintam dar nu strica daca ne punem niste intrebari. Ca nici increderea oarba nu-i prea sanatoasa. Iar politicienii nu au imunitate absoluta ci au ( cat or mai avea pana rezolva gloata si problema asta ) imunitate impotriva arestarilor, perchezitiilor si asa mai departe. Doar Iohannis are imunitate absoluta desi se jura pe rosu in campanie ca renunta la ea - alta prostie, de parca 6 milioane l-au ales pe ala ca maine sa-l aresteze procurorul X pentru cine stie ce abuz in serviciu. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
KWJ are superhiperimunitate, nici măcar nu poate fi întrebat de sănătate.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Legitimare, da' nu si pentru catei, doar pentru dulaii mai presus de orice banuiala din politica.