Citat:
În prealabil postat de Lancelot
domne, discutiile cu hahalerele de genul astuia nu duc decat la nervi, suntem oameni batrani, nu ati inteles asta? unuia ca asta ii tragi o injuratura serioasa pe net sau doua castane face to face si gata, ai terminat cu el.
noi am avut doua drumuri in 90, votandu-l pe piaza rea si fsn am ajuns pe drumul asta. suntem ceea ce suntem, nu trebuie sa ne amagim si sa ne miram, romanii si-au dorit-o, politicienii le-au facut pe plac, suntem partasi! ganditi-va numai la cele peste 750 000 de false diplome universitare cumparate de romani! le-am vrut, ei ni le-au dat! si au facut si legi ca statul sa le plateasca, sa beneficieze tot romanul de impostura. ganditi-va la doctoratele plagiate, compilate si fara valoare stiintifica prin care facem de ras invatamantul si ce implica asta, toate asa zisele capete luminate ale tarii asteia sunt implicate, nu va amagiti, exceptiile se numara pe degete. am devenit o tara de impostori, de hoti. guvernul psd doar a legiferat acest lucru.
|
Sau sa vorbim de pensionarile pe caz de "boala"? :)
Pai de ce sa nu dam o OUG prin care toate astea sa fie dezincriminate, nu doar cele a alora de sus?
Daca n-ai fost prins in 6 luni cu diploma falsa, cu actul medical contrafacut, cu lucrarea plagiata, etc. sa treaca de bune.