![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, ceea ce ai predicat pana acum este ca ambele mafii sa beneficieze de protectie legala.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Care sunt ceilalți și care sunt faptele lor? A furat Cioloș? Guvernul tehnocrat?
Dacă te uiți pe saitul DNA, ai să găsești mii de dosare ale multora din administrația locală, manageri de spitale etc., condamnați pentru că s-au înfruptat din banul public, sărăcind instituțiile pe care trebuiau să le slujească. Avem ca rezultat localități jefuite, spitale jefuite, școli jefuite - o țară să-i plângi de milă. Dacă procurorii ăștia, care fac o muncă asiduă de descăpușare, pe tine te deranjează, cred că ceva nu e în regulă. „Poliție politică” strigă, în cazul de față, doar căpușele; și iubitorii acestora.
|
|||
|
|||
![]()
Ce vrei sa spui ? Poate nu ai baut cafea sau ai fost in strada aseara si inca esti infierbantat. Citeste iar si spune-mi ce trebuia sa tin minte.
Citat:
Nu inteleg la ce te referi. Intreaba si tu mai pe larg. |
|
||||
|
||||
![]()
Oricât mi-ar plăcea să fiu de împăciuitor în general, cred că sunt momente în care ești obligat să te situezi de o parte sau de cealaltă.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, si Ciolos a facut exact ce au facut si restul. A dat si el spaga strainilor la fel cum a dat si Nastase si ar trebui sa fie amandoi in puscarie pentru ca AU DAT SPAGA DE MILIARDE DE EURO STRAINILOR. Nu pentru termopane, amante sau tombole. |
|
|||
|
|||
![]()
Cand Curtea de Conturi descopera acum nereguli de 300 de milioane la SRI, toata lumea tace. Hai ba, doar nu ne fura ai nostri. :)
Eu le-as spune si pe unde sunt banii dar mi-e mila de Tapalaga sau CTP, sa-i las fara loc de munca. |
|
|||
|
|||
![]()
domne, discutiile cu hahalerele de genul astuia nu duc decat la nervi, suntem oameni batrani, nu ati inteles asta? unuia ca asta ii tragi o injuratura serioasa pe net sau doua castane face to face si gata, ai terminat cu el.
noi am avut doua drumuri in 90, votandu-l pe piaza rea si fsn am ajuns pe drumul asta. suntem ceea ce suntem, nu trebuie sa ne amagim si sa ne miram, romanii si-au dorit-o, politicienii le-au facut pe plac, suntem partasi! ganditi-va numai la cele peste 750 000 de false diplome universitare cumparate de romani! le-am vrut, ei ni le-au dat! si au facut si legi ca statul sa le plateasca, sa beneficieze tot romanul de impostura. ganditi-va la doctoratele plagiate, compilate si fara valoare stiintifica prin care facem de ras invatamantul si ce implica asta, toate asa zisele capete luminate ale tarii asteia sunt implicate, nu va amagiti, exceptiile se numara pe degete. am devenit o tara de impostori, de hoti. guvernul psd doar a legiferat acest lucru. |
|
||||
|
||||
![]()
Președintele Klaus Iohannis merge miercuri, la ora 12.00, la Avocatul Poporului, pentru a discuta despre ordonanța de urgență privind modificarea Codurilor Penale.
Președintele Klaus Iohannis a declarat, în ședința CSM de miercuri dimineața, că se gândește să îi facă o vizită Avocatului Poporului. " Nu mi-e dor de el dar trebuie să-i comunic personal că așteptăm cu toți o poziție din partea lui" spus Iohannis. Șeful statului va ajunge la ora 12.00 la Avocatul Poporului pentru a discuta despre moificările aduse legilor din Justiție. Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, întrebat ce demers va face privind OUG pe Justiție adoptată marți seara, că instituția pe care o conduce nu are competența, potrivit legii de funcționare, să atace la CCR prevederi din acte normative care nu sunt în vigoare. Ciorbea a precizat că prevederile controversate din OUG pe Justiție, adoptată marți seara de Guvern, intră în vigoare la zece zile de la publicarea în Monitorul Oficial. Întrebat de MEDIAFAX dacă peste zece zile Avocatul Poporului va face un demers de atacare a acestor prevederi sau a OUG la CCR, el a arătat că acest interval poate fi folosit pentru analiză și pentru a vedea care sunt criticile aduse OUG, o decizie în acest sens urmând a fi luată după acest interval.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu am nici o verificare in 3 luni (6?) am scapat. Cu exceptia cazului in care eu (care reprrezint partea vatamata) nu depun reclamatie impotriva mea ![]()