E normal sa nu umble cu harburi dar intrebarea mea este de unde bani pentru a le cumpara dar mai ales a-le intretine totusi la cat de mari au inceput sa fie taxele nu ma mir ca au bani nu sunt ipocrita si nu ma astept sa-i vad imbracati in zdrente(nici nu ar da bine)sau sa umble pe jos dar totusi sa mergi intr-un catun prapadit in limuzina imi pare lipsa de bun simpt cel putin.Cat despre obiectele de cult ce sa mai spun atata timp cat nu se cauta si o mica inselatorie nu am nimic de reprosat dar sa va spun concret la ce ma refer:la o manastire nu dau nume ca nu are rost ,am vrut sa cumpar o mica candela chit ca pretul era cel putin dublu fata de cea ce vazusem in alte locuri caci era un mic afis obiecte sfintite am cerut candela si ma impins pacatul sa spun e sfintita nu? la care maicuta nu stiu cum se face poate sa nu pacatuiasca in ziua de Pasti ma privit incurcata si mi-a raspuns cu voce inceata dute dumneata cu ea sa o sfinteasca parintele, da eu cat costa? numai 20 de lei ce se intampla daca nu intrebam!? credeam ca nu poate exista asa ceva in lacasul sfant dar exista .
|