View Single Post
Vechi 04.04.2017, 17:53:56
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iana Vezi mesajul
Nu stau sa comentez toate rastalmacirile si scoaterile din context pe care le-ati facut. Va rog totusi, nu ma acuzati de ceva ce nici n-am pomenit: n-am aratat cu degetul BOR in privinta avortului si a contraceptiei. este lipsa de bun simt sa procedati asa.
N-ai arătat expres în privința avortului și a contracepției dar ai reluat mai vechea temă că nu știu ce îndreptar s-ar băga în viața de familie legat de relațiile trupești dintre soț și soție în post.

Citat:
Ba multi invata altceva decat invata Biserica. Un exemplu care imi vine in minte acum, este legat de relatiile trupesti dintre sot si sotie in post. Nu stiu daca parintele Cleopa face referiri in indreptarul lui dar in alt indreptar sigur se fac. Sfantul Ioan gura de Aur nu si-a permis sa intre in detalii si sa impuna reguli care tin doar de cei doi.
La final zici:
Citat:
Sfantul Ioan gura de Aur nu si-a permis sa intre in detalii si sa impuna reguli care tin doar de cei doi.
Unii consideră că avortul și contracepția precum și perversiunile între soți țin doar de cei doi, așa că această afirmație cu „regulile care țin doar de cei doi” poate presupune multe, acum înțeleg că nu la astea te refereai.