Citat:
În prealabil postat de suslik
Cu puČ›ine excepČ›ii, blogurile Č™i saiturile aglutinării nemaipomenite nu scriu un cuvinČ›el despre Sfântul Č™i Marele Post, ci doar despre mizeriile lor de intrigi greceČ™ti Č™i aČ™a-zisă problemă a ereziei.
Nu îi înČ›eleg pe oameni: de ce le place să aibă cauze pentru care să latre, pardon, lupte?! MulČ›umesc Č™i pentru asta NesfârČ™it de Bunului Dumnezeu: că am această "mutaČ›ie", de a nu mă "topi" (de fapt, mulČ›imile fanatice îmi produc scârbă Č™i furie) după grupuri umane care bat apa în piuă, pe aceeaČ™i Č™i aceeaČ™i obsesie: în cazul de faČ›ă, "erezia".
|
Nitica lămâie s™i îti trece!
În Sfântul s™i Marele Post, ne spovedim si ne împărtăs™im. Contează ce fel de credintă › marturiseste preotul pe fata ori în ascuns. Exista preoti care par marturisitori în ochii lumii, dar în ascuns creează mari probleme celor care chiar mărturisesc adevărul. Dacă alte păcate ale preotului ori ale ierarhului nu ne influentează, faptul ca este mason ori ecumenist poate influenta starea duhovniceasca a crestinilor. Prima dovada es™ti chiar tu. Es™ti plin de scârbă! Ar trebui sa ai o astfel de dragoste în tine, încât sa-t›i vina sa îmbrăt›is™ezi pe toată lumea! Hristos este bucurie, nu scârbă! Si eu m-am împărtăs™it la un preot nepomenitor s™i nu simt scârbă fata de ecumenisti, ci doar fata de ecumenism. E o diferent›ă!