View Single Post
Vechi 25.06.2017, 22:06:23
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Palamist Vezi mesajul
Nu doar ca exista multe dovezi privind evolutia speciilor, dar exista si numeroase categorii de dovezi:embriologie, omologie, studiul fosilelor,genetica, biogeografie, organe vestigiale, speciatia, mutatii genetice etc.Exista destule carti si destule situri rin romana si engleza, oricine le poate gasi.
Una singura?Ok, iti voi aduce o singura dovada, pt ca mai multe nu am gasit, in favoarea ipotezei creationiste:Geneza, cap. 2: "Atunci a adus Domnul asupra lui Adam somn greu ;si , daca a adormit, a luat una din coastele lui si a plinit locul ei cu carne.Iar coasta luata din Adam a facut-o Dumnezeu femeie si a adus-o la Adam.Adam si femeia lui erau amandoi goi si nu se rusinau."
Acum e randul tau sa aduci dovezi!
De ce ar fi asta in favoarea ipotezei creationiste si nu in favoarea stiintei?

Observ ca amintit despre categorii de dovezi despre care eu abia acum aflu(mai putin genetica), semn ca detineti informatii de valoare. V-as ruga sa ne descrieti foarte pe scurt despre categoriile de dovezi amintite, cat sa intelegem contributia lor in evolutia materiei.

Profit de prezenta dvs interesata aici (prin mesajul postat v-ati dovedit interesul) ca sa va intreb apoi despre si evolutia informatiei.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote