Citat:
În prealabil postat de Palamist
4 ) E de admirat ca ai reusit sa intelegi evolutionismul si sa-l accepti ca adevar stiintific incontestabil
|
Eu am explicat de ce aceasta teorie este o falsa stiinta, care, pe langa faptul ca nu are nicio dovada stiintifica, e contrazisa de toate datele stiintifice pe care le avem azi. Deci nu e vreun adevar stiintifica incontestabil, e doar o credinta oarba, asemenea sectelor. Pana acum aproape toti cei pe care i-am intalnit si care sustineau teoria evolutionista nu stiau prea multe despre ea si dovezile care se presupune ca o sustin, se bazau pe faptul ca oamenii de stiinta o sustin si ei nu mai trebuie sa cerceteze. Cum am vazut, si tu si colegul ateu nu stiti aproape nimic despre teorie, ai copiat doar ceva de pe net cand a fost vorba de dovezi. Daca ai fi stiut ceva ai fi luat in calcul ce am spus eu despre mutatii, care e cea mai clara dovada impotriva teoriei evolutioniste. Genetica arata ca e imposibil sa se transforme o specie in alta, desi mutatiile sunt considerate mecanismele evolutiei, de catre evolutionisti.