Citat:
În prealabil postat de AlinB
Si cum explici aparitia omului?
Doar o maimuta evoluata? Cum ramane atunci cu suflarea care a pus-o Dumnezeu in om, etc?
Si "hominidele" din ce "se trag", dupa opinia ta de "evolutionist"?
Fals. Ce zici tu e o spoiala de informatii puse gresit cap la cap.
Ordinea naturala, cea guvernata de legile fizicii asa cum le stim, e de la complex la simplu, nu invers.
Substantele organice, lasate libere in mediu, se descompun in substante anorganice, nu invers.
Tocmai asta e, ca nu s-a putut demonstra ca exista o cale "naturala", fara o interventie inteligenta. de la simplu la complex, de la anorganic la organic si mai mult, materie vie.
Ca sa nu mai spun, ca si folosind inteligenta umana de exemplu, nu s-a gasit vreo cale prin care din materiale anorganice sa poti produce cea mai elementara forma de viata.
Da, ne pricepem intr-o oarecare masura sa manipulam ceea ce a fost deja creat, dar cam atat.
Deci ceea ce spui tu, este dorinta, credinta, nu realitate, nu stiinta.
|
Iar substantele alea anorganice , impreuna cu apa, sunt absorbite de plante care le transforma in celuloza, glucoza, fructoza , adn si alte substante organice destul de complexe.
Omul e mai intai un organism unicelular, in momentul conceptiei, numit zigot, apoi devine morula, blastula, blastomer.......... embrion, fat, un organism complex cu miliarde de celule specializate:neuroni, celule albe, rosii, osoase etc etc.Ontogeneza (evolutia individului) e de la simplu la complex.Eu cred ca si filogeneza (evolutia speciilor), tu consideri ca doar ontogeneza.Sau nici ontogeneza?
Ajungi la inteligent design.Ce rost avea sa faca milioane de specii intr-o singura zi?Mi se pare mai logic sa le fi facut pe rand, prin evolutie.
Nu suntem niste maimute evoluate, pt ca nu suntem maimute, la fel cum faptul ca in trecut eram doar niste embrioni nu ne indreptateste sa ne consideram doar niste embrioni mai dezvoltati:suntem altceva, altcineva.
Din ce se trag hominidele alea?Dar crezi ca eu sunt atotstiutor?Se trag si ele din ceva, ca doar n-au aparut precum zeita Afrodita din spuma marii.