Citat:
În prealabil postat de GMihai
Dar chiar și dacă nu, tot ar trebui sa te calmezi. Aici nu e vorba despre "răi" și "buni", nu e vorba despre "victime" si "atacuri".
E vorba doar despre faptul ca unii au fost obraznici si li s-a dat un pic peste mânuță.
|
Din seria justificarilor, una si mai grozava. La fel si comunistii, pe cei ce ii vedeau ei obraznici ii puneau la zid. Recunosti, fara sa vrei, ca tu (si AlinB) i-ati atacat pe cei ce ii considerati voi "obraznici", dupa valorile si bunul vostru plac. Ai uitat de ieri ca gogosile astea mi le spui mie, care am avut parte de acelasi tratament, obrazniceala mea fiind faptul ca am criticat si catolicismul, ceea ce nu-ti placea. Pe niciun forum pe care am intrat eu nu am intalnit nici macar a 10-a parte din rautatea care era pe acest forum. De nenumarate ori am facut reclamatie adminului atunci cand voi atacati pe altii. Nu e altcineva de vina, acesta e caracterul vostru, dupa atatia ani nu mai poate fi doar o parere la prima vedere. Tragic e ca voi credeti ca asa e bine si aveti justificari pentru tot.