View Single Post
Vechi 13.10.2017, 20:35:48
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Ca sa sumarizez ce ai zis:
ai inceput sa observi situatiile si reactiile tale la ele, gandurile tale.

Si in ele vezi tot felul de lucruri care inainte nu iti atrageau atentia, care tin de moralitate.

Lucrul asta pare sa tina destul de mult de un proces de curatire interioara, ajutat de Dumnezeu si de har.

Solutia pe scurt ar fi sa incerci sa fii mai curata, si sa te abtii de la 1. desertaciune, 2. bataie de joc si de la toate relele si sa intri cu adevarat in curatia mintii pe care orice crestin trebuie sa o aiba.
m

Pai tocmai ca intru tot mai adânc în necuratie...descopăr în mine patimi pe care nici nu știam ca le am...
( nu știam. Ca îmi place sa îmi bat joc de oameni, sa oi ridiculizez, sa îmi imaginez cum i-as înjură și ce vorbe le-as spune ca sa îi intimidez, și sa fantetuzez scenarii de răzbunare "în stil mafiot"). Pe de alta parte nu e vina mea ca astfel de oameni care gândesc spun și fac astfel de lucruri chiar exista și chiar le fac sa se întâmple căci nu le-am inventat eu, pana la urma...adică dacă nu as fi auzit pe cineva pe bune înjurând xa la usa cortului si blestemand si amenintand când defapt el/ea era de vina, poate nu mi-ar fi venit mie ideea asta...poate ca m-au marcat prea mult si am luat prea im serios niște vorbe în vânt. ..ce sa fac poate pentru mine nu poate sa treacă fără sa mă afecteze o înjurătură sau un blestem.sau o amenințare chiar și dacă nu mi se adresează direct ci persoanei de langa mine...îmi este mie rușine de rușinea lui /ei ca sa zic așa, la fel ca și atunci când mi se adresează mie și mai e cineva cu mine...
( așa cum am.pățit odată cu bunica-mea în mașină, voiam sa intru pe o străduță ingusta pe unde nu mai fusesem decât pe jos, mașini parcate ticsit pe toate colturile făcând imposibila vizibilitatea și când am luat curba venea o tanti mare din fata cu un logan, eu m-am.făcut mica intrun colt cât am putut sa îi fac loc ea m'a lovit cu oglinda și pe urma mia zis :ești proasta rău fetito!!!". Iar eu am murit de rușine fata de bunicamea ce fi zis ca nu știu eu sa conduc din moment ce o femeie mai în vârstă îmi face observație. ...)
Reply With Quote