View Single Post
Vechi 25.10.2017, 23:18:46
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bucuriepedrum Vezi mesajul
Iorest, tu citești ce scrii înainte de a posta? Interzicerea înmulțirii? Și cum crezi că mai ajungea specia în secolul XXI? Prin magie? Prin credință? Prin spori, poate? (În Evul Mediu, prin toate împreună, știu.)...
Se vede de la o posta ca TU nu citesti ce scrii inainte de a posta, doar "versi" din taste ce-ti trece prin cap.
Ca dovada se vad greselile pe care le postezi aici:
Citat:
În prealabil postat de Bucuriepedrum Vezi mesajul
Nu vorbesc de propagandă, ci de sâmburele bun al feminismului, și anume că femeia e și ea om. În caz că ai uitat, vreme de secole a fost doar incubator uman, obiect dexual și robotitoare prin casă. Acum măcar are șansa să se afirme și prin ce o duce capul/talentul (abilitățile în genere). Despre asta eta vorba acolo, lucruri de bun simț. Dar mai aveați puțin și îmi urlați că sunt o denaturată a firii și că nu vreau să am copii (nimic mai fals).

Nu-mi pune televiziunea în categoria filmului. Televiziunea e o prostituție de de toate.
P.S. Nu fac observatie de greselile scrise(si aproximativ intelese), ci de "masura" cu care judeci pe altul, dar pe care n-o aplici in privinta ta si asta demonstreaza ca nici nu vrei sa te corectezi fiindca tu crezi ferm ca nu gresesti.
P.P.S. Nu te substitui tu Unului Dumnezeu ca sa te prezinti noua atat de "responsabilizata" de soarta umanitatii, de parca ai avea acces la butonul nuclear!(Doamne fereste!)
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)

Last edited by Demetrius; 25.10.2017 at 23:20:51.
Reply With Quote