Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Spiritualitatea ortodoxa

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.10.2017, 22:00:25
Bucuriepedrum's Avatar
Bucuriepedrum Bucuriepedrum is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.08.2017
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Iorest, tu citești ce scrii înainte de a posta? Interzicerea înmulțirii? Și cum crezi că mai ajungea specia în secolul XXI? Prin magie? Prin credință? Prin spori, poate? (În Evul Mediu, prin toate împreună, știu.)

Când putea fi femeia pedagog, suflete? Când nu avea acces la educație? Când abia era alfabetizată?
Și ce te faci cu femeile care vor să devină medici? Lor le tai șansele din start? (Deși sunt multe competente în sfera asta, nu mă provoca, încep să-ți torn nume cu carul.)

Nu-mi spune că tu, dacă vezi ridicat în slăvi PSD-ul la tv, crezi orbește. :) Slăbește-mă cu dispariția bruscă a discernământului, că nu te cred.

Nu era vorba de filme, când l-am invocat pe Anania, ci de cărți. Cu mâna pe inimă îți spun că a citit texte laice cu carul, profane în bună regulă, iar asta nu i-a afectat ținuta morală.

Dar cine crezi tu că le punea filmul ca să îl judece prin prisma criticului avizat?! Unde am scris eu așa ceva?! Iar faptul că poeții în cauză erau homosexuali nu e o făcătură. Că Ceaikovski și Michelangelo erau homosexuali... asta da, e discutabil, aici poți intra pe nișa totul e propagandă LGTB.

Iar dacă tu după atâta vreme de când scriem aici tot asta ai înțeles, că femeia aia propagandă făcea RECOMANDÂND (doar nu i-a pus să scrie lucrare de control din el) un film, înseamnă că eu am stat fix degeaba aici și iar mi-am pierdut vremea. Aș spune că nu mă așteptam, dar adevărul e că trăiți în aceleași cercuri, încât eram convinsă că fie revenim la punctul inițial - ceea ce s-a și întâmplat - fie întâmpin blocaje pe parcursul raționamenului unde fiecare se va încăpățâna să rămână angrenat (iar, s-a întâmplat și asta).

Mă întorc la cursuri. Seară cu pace!