Citat:
În prealabil postat de Iorest
Poți să-i mulțumești vreodată ?
Cu cât faci mai multe după pofta lor, cu atât vor fi mai nemulțumitori.
I-ai nemulțumi pentru că orice neîndeplinire întocmai li s-ar părea celor care le faci pe plac un egoism al tău.
|
Cu ăsta ai perfecta dreptate!!! Dacă nu îți iese ceva cum.ti sa cerut, zice ca nu ai vrut sa faci deal dracului. ..
Și pe deasupra mai și minți ca sa te dezvinovatesti! Pt ca te duci la biserica te crezi mai bun ca ceilalti, uiți cât ai fost și ți de pacatos/pasa, și te crezi îndreptățit sa te scuzi și sa te sustrag dela unele îndatoriri. ..adik crezi ca e ok ca nu ai spălat sau nu ai strâns masa ca teai grăbit sa te duci acolo??? Tu poate așa crezi dar chiar nu e așa. ... ba chiar nu ești scutit de acuzații nici când susții ca nu ai înțeles bine sau ca nu ți sa zis/cerut altceva
Și ști care e culmea? Ca în loc sami vina mintea la cap sa fiu mai atent la îndeplinirea sarcinilor , mă oftic și intru intro stare de rebeliune de chiar nu mai fac nimic cum ar trebui, nici grija de copil nu mai pot ( poate chiar nici nu mai vreau) sa am

...adik chiar nu înțeleg de ce nu pot sa mă abțIonez sa mă ridic atunci când am.greșit și sa fiu mai atenta??? Ba chiar sunt acuzata ca fac special ca sa le fac rău, și mie și celor apropiați, ca nu mai îmi pasa nici de mine nici de ei, ca îmi bat joc...
Poate nu păcatele din trecut ar trebui sa mă preocupe așa mult, ca pana acum.credeam ca pentru astea plătesc acum și sunt tratata rău; constat însă ca nici nu sa mă îndrept dandumi silința sa fiu o soție și mama Bună. .
Inițial credeam ca fac parte dintre desfranatele care după ce îmbătrânesc și nu găsesc niciun fraier sa le ia de bune, sau găsesc unul dar acela le tratează așa cum merita , însă ele se considera nedreptățite, se îndreaptă către biserica sperând ca dzeu le va ierta și le va milui, însă lumea le huleste și le considera ipocrite, iar dumnezeu le da cea ce merita, ca sași ispășească pacatele: un barbat sau un copil rău, o boala , sărăcie, plus umilire din partea semenilor și în funcție de cum se descurca cu aceste neajunsuri sunt sau nu izbăvite...așa și mie îmi da șansă să mă îndrept , prin intermediul familiei, însă eu nu sunt în stare sa fiu Bună nici cu ei nici cu restul lumii ba mai mult îi și pizmuiesc pentru ăsta; și nu pt ca ei încearcă sa mă îndrepte ci pt ca eu nu sunt în stare sa mă indrept