Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013
Ca sa nu ne ascundem dupa deget,sa o luam de unde am plecat ,desi nu imi place sa vorbesc despre un fost episcop...
|
Te rog sa ma ierti, dar mie tocmai asta mi se arata ca vrei sa faci: sa te ascunzi dupa deget si de aceea aduci in fata pe episcop(cu toate ca nu-ti place, asa zici din gura), dupa ce am contrazis ceea ce tu citai din Molitfelnic; eu n-am comentat cazul episcopului pentru ca nici nu l-am citit, ci am contra-argumentat dublarea pacatelor chiar si marturisite(!!!) daca se ignora un altul, unul singur, lucru pe care si tu l-ai neglijat.
Tot ce spui mai departe nu le iau in discutie ca sa nu avem degetele la vedere si sa ni se para ca celalalt se ascunde dupa ele.
Intentia de a ascunde pacatul(nu despre asta am comentat) depaseste Molitfelnicul, caci n-are "leac"; vezi aici:
26. Căci dacă păcătuim de voia noastră, după ce am luat cunoștiință despre adevăr, nu ne mai rămâne, pentru păcate, nici o jertfă,
27. Ci o înfricoșată așteptare a judecății și iuțimea focului care va mistui pe cei potrivnici.
28. Călcând cineva Legea lui Moise, e ucis fără de milă, pe cuvântul a doi sau trei martori;
29. Gândiți-vă: cu cât mai aspră fi-va pedeapsa cuvenită celui ce a călcat în picioare pe Fiul lui Dumnezeu, și a nesocotit sângele testamentului cu care s-a sfințit, și a batjocorit duhul harului.(Evrei10,26-29)