View Single Post
Vechi 28.11.2017, 03:21:11
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013 Vezi mesajul
Ca sa nu ne ascundem dupa deget,sa o luam de unde am plecat ,desi nu imi place sa vorbesc despre un fost episcop...
Te rog sa ma ierti, dar mie tocmai asta mi se arata ca vrei sa faci: sa te ascunzi dupa deget si de aceea aduci in fata pe episcop(cu toate ca nu-ti place, asa zici din gura), dupa ce am contrazis ceea ce tu citai din Molitfelnic; eu n-am comentat cazul episcopului pentru ca nici nu l-am citit, ci am contra-argumentat dublarea pacatelor chiar si marturisite(!!!) daca se ignora un altul, unul singur, lucru pe care si tu l-ai neglijat.

Tot ce spui mai departe nu le iau in discutie ca sa nu avem degetele la vedere si sa ni se para ca celalalt se ascunde dupa ele.

Intentia de a ascunde pacatul(nu despre asta am comentat) depaseste Molitfelnicul, caci n-are "leac"; vezi aici:

26. Căci dacă păcătuim de voia noastră, după ce am luat cunoștiință despre adevăr, nu ne mai rămâne, pentru păcate, nici o jertfă,
27. Ci o înfricoșată așteptare a judecății și iuțimea focului care va mistui pe cei potrivnici.
28. Călcând cineva Legea lui Moise, e ucis fără de milă, pe cuvântul a doi sau trei martori;
29. Gândiți-vă: cu cât mai aspră fi-va pedeapsa cuvenită celui ce a călcat în picioare pe Fiul lui Dumnezeu, și a nesocotit sângele testamentului cu care s-a sfințit, și a batjocorit duhul harului.(Evrei10,26-29)
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote