![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa nu ne ascundem dupa deget,sa o luam de unde am plecat ,desi nu imi place sa vorbesc despre un fost episcop ,de fata cu unii mai rau intentionati atei sau ce or fii. Intrebarea cum a avut el in situatia data,intentia ascunsa in cuget sau ascunsa pur si simplu ? Fiindca eu cred ca e clar ca nu a spovedit-o la vremea ei. Am stat oarecata vreme de mai multe ori mai multe zile in manastiri. Eu cred ca ar fi oarecare discutii in manastire ca un calugar sa nu se impartaseasca 5 ani cat era canonul in cazul respectiv,(daca lua si Dumnezeu si duhovnicul o parte cum zicea par Cleopa ca altfel cred ca era 15 ani),s i cu atat mai mult sa ajunga episcop. Eu cred ca era imposibil.
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 22:35:07 |
imbracamintea la calugari | gheorghie | Generalitati | 12 | 09.09.2010 14:30:20 |
Falsii calugari puciosi, | andreicozia | Calugarul | 0 | 20.04.2010 01:32:12 |
Marii calugari/duhovnici - de unde stiu sa sfatuiasca asupra problemelor laice? | sophia | Calugarul | 322 | 26.06.2009 14:51:55 |
|