View Single Post
Vechi 20.03.2008, 23:32:12
litanul litanul is offline
Member

Data înregistrării: 15.08.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga
mai litanule daca noi ortodocsii ne consideram prea pacatosi incit e nevoie pentru indreptarea noastra si rugaciuni catre MAICA DOMNULUI SI CATRE SFINTII LUI DUMNEZEU ,pe lg.cele catre SFINTA TREIME SI IISUS HRISTOS asta inseamna SMERENIE si dupa cite stiu eu smerenia este un lucru care si lui DUMNEZEU II place ,de oamenii care smeriti considera ca atit sint de pacatosi ca numai rugaciunea catre Dumnezeu nu li ajuta ci mai tre si alte rugaciuni FORTE pe lg.ale lui ,rugaciunile MAICIII DOMNULUI ,pe care IISUS HRISTOS ne-a lasat-o si noua de mama prin apostolul iubirii IOAN ,ca si de rugacinile altor sfinti minunati ,prieteni cu Dumnezeu si alaturi de EL in cerurile pe care le-a vazut si Apostolul PAVEL.Domnul sa te lumineze si sa-ti dea mai multa SMERENIE!
Sa inteleg ca smerenia se masoara in numarul de sfinti la care te rogi? Si inca ceva: nu crezi ca-l superi pe Dumnezeu cand spui ca pe unii "numai rugaciunea catre Dumnezeu nu-i ajuta ci mai trebuie si alte rugaciuni Forte"? Sfintii apostoli de ce nu au folosit rugaciuni "Forte" si s-au multumit sa se roage doar lui Dumnezeu? Poti sa-mi dai vre-un exemplu de apostol care s-a rugat la Maica Domnului? Sau nici sfintii apostoli nu erau smeriti?
Reply With Quote