![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A spus cineva ca sfintii nu ar fi curati? Am vrut sa arat ca nu este necesara inchinarea la sfinti. Biblia este plina de exemple in care insasi sfintii ne invata sa nu ne inchinam lor. Un exemplu este chiar in capitolul mai sus discutat (Faptele apostolilor cap.10) "Scoala-te, si eu sunt om" spune apostolul Petru in vers. 26. Sfintii si chiar ingerii ne invata ca toata slava si inchinarea sunt ale lui Dumnezeu. Daca tot vrem sa-i cinstim pe sfinti, atunci sa o facem urmandu-le invataturile. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul sa fie cu tine pana-n vesnicii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Citatul l-am inserat din greseala.
Afirmai undeva mai sus, ca din motivul ca ai multi ortodocsi pe langa tine, cunosti destul de bine ortodoxia. Vreau sa spun ca am crescut intr-o familie de ortodocsi practicanti si nu am ajuns sa cunosc nimic despre acest subiect, decat din momentul in care am inceput sa traiesc ortodoxia. Pana atunci nu vedeam decat o serie de practici, de gesturi, care, din lipsa mea de traire, nu-mi pareau decat ridicole. |
|
||||
|
||||
![]()
mai litanule daca noi ortodocsii ne consideram prea pacatosi incit e nevoie pentru indreptarea noastra si rugaciuni catre MAICA DOMNULUI SI CATRE SFINTII LUI DUMNEZEU ,pe lg.cele catre SFINTA TREIME SI IISUS HRISTOS asta inseamna SMERENIE si dupa cite stiu eu smerenia este un lucru care si lui DUMNEZEU II place ,de oamenii care smeriti considera ca atit sint de pacatosi ca numai rugaciunea catre Dumnezeu nu li ajuta ci mai tre si alte rugaciuni FORTE pe lg.ale lui ,rugaciunile MAICIII DOMNULUI ,pe care IISUS HRISTOS ne-a lasat-o si noua de mama prin apostolul iubirii IOAN ,ca si de rugacinile altor sfinti minunati ,prieteni cu Dumnezeu si alaturi de EL in cerurile pe care le-a vazut si Apostolul PAVEL.Domnul sa te lumineze si sa-ti dea mai multa SMERENIE!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Rugati-va unii pentru altii" ne invata apostolul Iacov (Iacov cap. 5). Sa ne rugam bunului Dumnezeu in felul in care ne-a invatat Domnul Iisus Hristos si sfintii sai apostoli. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
litanul: Am un mare respect pentru sfinti. La randul meu, si eu l-as indemna pe un sfant sa se roage pentru mine. Dar cu o conditie: acel sfant sa fie in viata.
Contradictie in termeni: nu exista sfinti in viata. |
|
|||
|
|||
![]()
Luca 5:19 Dar negasind pe unde sa-l duca, din pricina multimii, s-au suit pe acoperis si, printre caramizi, l-au lasat cu patul in mijloc, inaintea lui Iisus.
Luca 5:20 [color=red]si văzând credinta lor[/color], El le-a zis: Omule, iertate iti sunt pacatele tale. Mijlociri catre Dumnezeu pentru popor au facut si Moise, Ieremia, Iisus, etc.. Referitor la Sfanta Feciara Maria, intamplator prima minune pe care a facut-o Iisus a fost ca raspuns la mijlocirea ei, la nunta din Cana Galileii. Sigur ca se poate argumenta da ca cei care erau acolo la nunta ar fi fost ascultati daca s-ar fi adresat direct lui Iisus, insa in acel context, 100% ca daca s-ar fi adresat direct, nu ar fi fost ascultati. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
corect sau gresit? | Andreea2012 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 3 | 14.11.2012 10:12:11 |
am gresit? | Dumitru73 | Generalitati | 69 | 20.06.2012 18:36:55 |
Iubirea gresit inteleasa | Traditie1 | Pocainta | 54 | 21.11.2010 21:36:55 |
Oare unde am gresit? | Simpet | Intrebari utilizatori | 2 | 03.04.2010 22:44:28 |
biblia tradusa gresit? | pisi | Generalitati | 10 | 14.10.2009 17:03:42 |
|