Citat:
În prealabil postat de catalin2
Iar eu incep sa observ ca daca incepe sa te bage cineva in seama si sa discute cu tine
|
Esti un pic cam ireverentios.
Faptul ca eu vorbesc cu tine este un har, un dar nemeritat pe care ti-l face Dumnezeu, pentru a-ti arata Voia Sa suverana, pentru a te ajuta sa intelegi mai bine Cuvantul Sfant, Biblia si pentru a-ti vorbi lucruri spirituale legate de planul Lui special pentru tine.
Citat:
nu dureaza mult sa-ti arati adevaratul caracter, pe care il stiu din trecut.
|
Adevaratull meu caracter este unul cristic, ales, slefuit de Domnul.
Orice ponegrire pe care ai vrea sa o aduci caracterului meu este respinsa si considerata nula si neavenita.
Dar daca de la un om de caracter te astepti doar la aplauze si aprecieri, te inseli. Macar ca ti le-am adus si pe acestea, atunci cand e cazul vei fi confruntat ferm. Ai fost si in trecut, esti, si vei fi confruntat ori de cate ori te vei tine de minciuni.
Citat:
Ma acuzi din nou gratuit de ceva fals, cand e vorba doar de prostia ta. Spre deosebire de tine, desi tu ai citat din acest calugar, eu m-am uitat peste tot articolul.
|
Normal ca eu NU te-am acuzat de minciuna fara sa fi citit cu atentie articolul.
Tot articolul, de trei ori.
Apoi am dat ctrl+F si am cautat termenul "penticostal".
Abia dupa ce am fost sigur ca nu exista, te-am avertizat ca minti.
Eu asa procedez prietene, ma asigur bine inainte sa acuz pe cineva de minciuna. Pe tine te doare in basca atuci cand ma acuzi pe mine, ai sau nu ai probe, o dai la plezneala, daca tine bine, daca nu, nu.
Citat:
Acolo scrie: "Acesta poate sa le dea din nou darul vorbirii in limbi. Faptul ca acest dar a reaparut in Occident in vremurile noastre."
|
Asa si? Pentru tine, occident inseamna penticostali? Unde ai citit tu "penticostali" in articolul lui Zaharou?
Omul traieste in Anglia si, cel mai probabil, se refera la anglicanii care vorbesc in limbi. Insusi capul Bisericii Anglicane, Arhiepiscopul de Canterbury Justin Welby, vorbeste in limbi.
Citat:
P.S. E a doua oara cand faci asta, in mod gratuit, am raportat ambele mesaje.
Ultima data ai fost banat tot pentru ca am raporat mesajul tau.
|
Ai fi fost fost foarte competent pe post de turnator in vremurile de trista amintire.
Dar visezi frumos. Adminul m-a banat pentru ca asa i-a venit lui, asa a avut chef.
Tu m-ai raportat, probabil, de zeci de ori si adminul nu te-a bagat in seama.
Aminul e imprevizibil. La un raport de-al tau baneaza, la alte 10, nu.
Pe domnul Mihnea Dragomir de cate ori nu l-ai raportat?
N-a avut chef adminul, nu l-a banat.
Citat:
Pentru ca ai zis ca nu-ti pasa si poti sa faci ce vrei pe forum
|
Nu am zis asa ceva, sau daca am zis, am gresit.
Eu nu pot sa fac ce vreau pe forum. Nu pot sa mint, nu pot sa injur sau sa vorbesc obscen, nu pot sa denigrez de-a valma pe toti crestinii in afara de cei din cultul meu, etc.
Ce ti-am zis eu e ca nu dau doi bani gauriti pe banare. Ceea ce imi directioneaza mie modul de a posta este corectitudinea, adevarul. Daca mi se spune: "uite, aici ai afirmat chestia asta si nu e adevarata!" si imi dau seama ca am spus un neadevar,
atunci schimb macazul.