Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.01.2018, 18:15:10
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Incep sa cred ca atunci cand esti nervos spui, fara scrupule, minciuni cu nemiluita.
Teologul ortodox nu scrie absolut nimic despre vreun penticostal. Sunt doar fantasmele tale.
Omul este echilibrat, informat si are har scriitoricesc.

Eu cred ca el insusi e plin de Duhul Sfant, de aceea scrie in mod avizat.
Cei care nu au aceasta experinta a Duhului, se vede din avion ca scriu habarnist.
Iar eu incep sa observ ca daca incepe sa te bage cineva in seama si sa discute cu tine, nu dureaza mult sa-ti arati adevaratul caracter, pe care il stiu din trecut. Ma acuzi din nou gratuit de ceva fals, cand e vorba doar de prostia ta. Spre deosebire de tine, desi tu ai citat din acest calugar, eu m-am uitat peste tot articolul. Acolo scrie: "Acesta poate sa le dea din nou darul vorbirii in limbi. Faptul ca acest dar a reaparut in Occident in vremurile noastre."
P.S. E a doua oara cand faci asta, in mod gratuit, am raportat ambele mesaje. Pentru ca ai zis ca nu-ti pasa si poti sa faci ce vrei pe forum, pentru ca adminul nu are ce sa iti faca, ultima data ai fost banat tot pentru ca am raporat mesajul tau.
Reply With Quote