View Single Post
Vechi 07.02.2018, 22:06:28
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Multumesc pentru osteneala de a ma descrie. Dar NU o accept, nu te supara.
Oamenii de buna credinta s-au lamurit si cine esti tu si cine sunt eu. Nu e cazul sa ne atacam. Nu foloseste nimanui si nu convinge pe nimeni.

Postarile noastre, ceea ce spunem si felul in care o spunem, vorbesc suficient desprte noi.
Dar tu mi-ai cerut sa raspund la asta, eu ti-am raspuns acum. Doar tu ataci, eu nu te-am atacat niciodata primul.
Citat:
Nu am denaturat niciodata.
Nu ai nici macar un singur exemplu de denaturare.
Faci asta in aproape fiecare mesaj, nu e nevoie de un singur exemplu. Ca tu crezi altceva e tot o denaturare.
Citat:
NU ma intereseaza ce spune autorul adventist.
Importanta este porunca Bibliei: - vestiti minunile lui Dumnezeu paganilor din toate neamurile! Faceti de cunoscut marimea Numelui Lui!
Parerea ta personala si talcuirea ta nu are nicio valoare, poate in cultele neoprotestante au valoare parerile personale. In Sfanta Scriptura scrie ca evreii au primit porunca sa-i nimiceasca pe cei cuceriti in Tara Sfanta, nu sa-i converteasca. Am analizat ce spune si referinta ta, acel scriitor adventist, toate citatele si argumentele. Nu exista niciun argument, toate sunt eronate. In citatele date de tine nu e vorba de convertire, am mai scris.