Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Multumesc pentru osteneala de a ma descrie. Dar NU o accept, nu te supara.
Oamenii de buna credinta s-au lamurit si cine esti tu si cine sunt eu. Nu e cazul sa ne atacam. Nu foloseste nimanui si nu convinge pe nimeni.
Postarile noastre, ceea ce spunem si felul in care o spunem, vorbesc suficient desprte noi.
|
Dar tu mi-ai cerut sa raspund la asta, eu ti-am raspuns acum. Doar tu ataci, eu nu te-am atacat niciodata primul.
Citat:
Nu am denaturat niciodata.
Nu ai nici macar un singur exemplu de denaturare.
|
Faci asta in aproape fiecare mesaj, nu e nevoie de un singur exemplu. Ca tu crezi altceva e tot o denaturare.
Citat:
NU ma intereseaza ce spune autorul adventist.
Importanta este porunca Bibliei: - vestiti minunile lui Dumnezeu paganilor din toate neamurile! Faceti de cunoscut marimea Numelui Lui!
|
Parerea ta personala si talcuirea ta nu are nicio valoare, poate in cultele neoprotestante au valoare parerile personale. In Sfanta Scriptura scrie ca evreii au primit porunca sa-i nimiceasca pe cei cuceriti in Tara Sfanta, nu sa-i converteasca. Am analizat ce spune si referinta ta, acel scriitor adventist, toate citatele si argumentele. Nu exista niciun argument, toate sunt eronate. In citatele date de tine nu e vorba de convertire, am mai scris.