View Single Post
Vechi 04.03.2018, 20:55:52
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
E a unsprezecea oara cand tragi aceeasi minciuna.
Daca nu reusesti sa pricepi ceva, intreaba omule!
Nu te repezi sa crezi ce vrei tu si apoi sa pui cuvinte in gura interlocutorilor tai!
Nu-i crestineste

Niciodata nu am afirmat ca vorbirea in limbi e doar rugaciune.

Eu am luat-o sistematic. Pentru ca asta e formatia mea.
Te-am invatat in primul rand ca vorbirea in limbi e rugaciune catre Dumnezeu.
Am fost extrem de atent sa nu folosesc "doar".

Apoi dupa ce ti-am demonstrat biblic, logic si sistematic faptul ca vorbirea in limbi este rugaciune, am trecut mai departe: vorbirea in limbi este mesaj catre biserica.

Pentru ca vorbirea in limbi este si rugaciune si mesaj.
Dar tu vrei sa faci o mare VARZA. Si, din partea mea,poti sa o gatesti la ceaun cu un curcan deasupra. Si sa ma inviti la tine acasa. Pe aia o voi servi cu placere.

Dar sa faci varza pe forum. Te grabesti, nu intelegi ce spune interlocutorul, nu pui intrebari de clarificare, apoi inventezi minciuni ca sa iti iasa pasienta, recidivezi in minciuna. Eu asemenea verze nu servesc, nu te supara.
Nu, tu esti nu doar mincinos, ci si nesimtit, care o intoarce de fiecare data si apoi acuza ca altii sunt mincinosi. Daca ai reusit sa faci ceva pana acum ai reusit sa arati, inca odata, ca esti un om lipsit de caracter si sa-i faci de ras si pe coreligionarii tai si cultul tau. Pentru ca nu toti sunt lipsiti de caracter si mincinosi, ca tine.
Te rog sa dai un articol in care penticostalii sustin ca vorbesc in limbile popoarelor si altul in care spun ca vorbirea in limbi e si altceva decat rugaciune.