Citat:
În prealabil postat de simpllu
De unde știi cât de des mă împărtășesc eu ? Asta pe lângă faptul că nu face parte din subiectul discuției. Eu m-am referit că denigrezi alte persoane, nu pe mine. Aia pe care îi vezi ecumeniști.
|
Nici nu m-am referit la cat de des te impartasesti, am spus ca propovaduiesti asta, deci crezi in asa ceva. Stiu ca nu te-ai referit la tine, dar spui un neadevar, nu denigraz pe nimeni, ti se pare tie pentru ca si tu esti in aceeasi situatie si crezi ca aceste cocneptii ecumeniste sunt credinta ortodoxa. Nici macar nu stii despre ce vorbesti, de unde stii tu ca e neadevarat ce spun, din moment ce nu stii care sunt alea? Tu insuti ai aceste conceptii, e normal sa ii vezi ca pe cei mai mari credinciosi pe cei ce au conceptii ecumensite, din moemnt ce si tu le ai si nu vrei sa renunti la ele. Inca de la primele discutii dintre noi, cand spuneai ca si sfintii catolici s-ar putea sa fie sfinti era evident ca ai aceste conceptii. De atatia ani cred ca niciodata nu ne-am inteles la vreun subiect, am avut doar discutii in contradictoriu pentru ca tu esti partizanul acestor conceptii. Dimpotriva, tu te-ai aliat cu ceilalti ecumenisti si ati incercat tot timpul sa ma denigrati, sa ma atacati si jigniti pe mine (si pe alti ortodocsi). Am fost atacat si batjocorit pe acest forum doar pentur ca am marturisit dreapta credinta, desi, culmea, forumul se numeste ortodox. Tie ar trebui sa iti fie rusine, dar sunt sigur ca nu stii ce e aia.
Citat:
Bineînțeles că nu ai văzut câte discuții în contradictoriu am avut cu Alin. Asta cu aliatul este tare de tot.
|
Asta e caracterul vostru, in special al lui Alin. Un om care se comporta cu altcineva intrun fel e de asteptat sa se comporte cu toti la fel, daca asta ii e caracterul. Poate nu stii ca eu am fost in relatii destul de amicale cu Alin la un moment dat, chiar cand a inceput sa ma atace vorbisem amiabil pe mesaje private.
Citat:
Ți-am dat negru pe alb ce crede și tot repeți aceeași placă.
|
Ti-am mai spus ca, din cei sapte miliarde de oameni, daca gasesti tu doar unul sa nu intleaga ce scrie acolo atunci ma gandesc ca nu esti singurul care vede gresit. Eu nu pot sa inteleg cum tu intotdeauna nu intelegi frazele simple, ma simt de parca vorbesc cu cineva care nu a terminat patru clase.
Citat:
Preconizam acest tertip de justificare. Nu e prima dată când procedezi astfel.
Uite aici afirmația ta din postarea cu numărul 458: https://www.crestinortodox.ro/forum/...&postcount=458
Postarea mea are numărul 460. Deci cine a început acest subiect? Cine a amintit de el?
|
Eu am amintit mai multe greseli pe care le face parintele, pentru ca tu ma intrebasei daca mai are idei ecumeniste. Iar eu dadeam ateva exemple, nu am deschis o discutie despre impartasire.