Citat:
În prealabil postat de catalin2
Nici nu m-am referit la cat de des te impartasesti, am spus ca propovaduiesti asta, deci crezi in asa ceva. Stiu ca nu te-ai referit la tine, dar spui un neadevar, nu denigraz pe nimeni, ti se pare tie pentru ca si tu esti in aceeasi situatie si crezi ca aceste cocneptii ecumeniste sunt credinta ortodoxa.
|
Ia citește ce ai scris: ”Dar ti-ai gasit o justificare, tu esti apropae de sfintenie si nu ai cum sa faci pacate, de aceea te poti impartasi des, fara sa te spovedesti prea des, esti aroape ca pruncii la pacate.”
Citat:
Inca de la primele discutii dintre noi, cand spuneai ca si sfintii catolici s-ar putea sa fie sfinti era evident ca ai aceste conceptii.
|
Ți-am dat ceea ce crede Părintele Arsenie Papacioc despre Francisc de Assisi. Despre alți sfinți catolici noi nu am vorbit. Lecitină, multă lecitină!
Citat:
Eu am amintit mai multe greseli pe care le face parintele, pentru ca tu ma intrebasei daca mai are idei ecumeniste. Iar eu dadeam ateva exemple, nu am deschis o discutie despre impartasire.
|
Aha! Ai ținut morțiș să amintești! Deci nu tu ești cel care a deschis subiectul. :))
Și mai și ai curajul să spui că nu este așa. Restul smiorcăielilor nu le mai comentez, văd că ai început din nou bârfa.