View Single Post
Vechi 25.03.2008, 13:48:18
litanul litanul is offline
Member

Data înregistrării: 15.08.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 7th_Brigade_TzHL

Eu nu am auzit nici un preot care sa se laude ca el ar fi o autoritate.
Acest lucru il spun de la mine si cred ca fara mai mari (Evrei 13:7) noi am fi niste [color=red][b]anarhisti[b][/color]:
Evrei 13:7 Aduceti-va aminte de [color=red]mai-marii vostri[/color], care v-au grait voua cuvantul lui Dumnezeu; priviti cu luare aminte cum si-au incheiat viata si urmati-le credinta.

A verifica ce spune preotul nu mi se pare ceva gresit.
"Acest lucru il spun de la mine". Putini au onestitatea sa recunoasca asa ceva. Cei mai multi ar incerca sa stoarca fel si fel de argumente.
Imi pare rau ca nu putem discuta indelung. Am un prieten bun, de alta confesiune, cu care discut ore in sir. De multe ori nu suntem de aceeasi parere dar ne respectam mult pentru ca fiecare are curajul sa gandeasca.
Si mie imi place versetul din Evrei 13:7. Am inteles ca este "mai-mare al nostru" acel ce vesteste Cuvantul lui Dumnezeu si duce o viata de credinta pana la capat. Un asemenea om nici nu are nevoie de "autoritate" pentru ca te indeamna Duhul sa iei aminte la invataturile lui si la felul lui de vietuire. Slavit sa fie Dumnezeu, avem destule pilde de adevarata vituire crestina.
Reply With Quote