View Single Post
Vechi 29.01.2021, 21:20:31
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
1. Este o teorie a unui mirean ortodox ce contine adevaruri primite prin Har.

2. Nu am nicio metodologie sau procedeu de a spune ce cred ci prin teoria publica pe forum explic anumite adevaruri ce se refera la locul in care ne aflam asa cum sugereaza si numele teoriei.

3. Fireste ca sunt binecuvantat insa textul teoriei PacMan3D-Nd nu are o forma si un continut redactat in format electronic sau printat ca sa poata sa fie indosariat si prezentat pentru a fi analizat ca propunere teologica ci este scris doar aici pe forum unde oricine poate intra si citi. Prin binecuvantarea de la Dumnezeu primita de mine este binecuvantat si ceea ce scriu pe forum.

4. Aceiasi autoritate am si eu in BOR ca orice mirean si ca orice ortodox cu deosebirea ca eu nu fac abuz de autoritate ca tine.

Teoria fiind pusa pe un forum ortodox, pe un site ortodox cu cea mai mare vizibilitate, inseamna ca oricine din BOR interesat poate intra si citi si poate adauga comentarii. Prin acest demers am mers cu Teoria PacMan3D-nD nu numai in ortodoxie sau in biserica ortodoxa unde activez dar si in intreaga lume caci oricine are acces pe acest site public incat poate sa citeasca ce sustin. Acesta e demersul meu. De ce ar trebui sa implinesc initiativa ta, voia ta, aceea cu emailul catre toti inaltii ierarhi din BOR? Daca crezi ca ar fi cineva interesat sa dea o binecuvantare si n-are acces pe forum de ce nu-ti implinesti tu initiativa ta? De putoare, din lasitate? Pentru ca esti pui de... ??????????

Fireste ca Teologia e mult mai mult de atat. Se vede altceva, ca tu ma umilesti in timp ce te lauzi si se mai vede ca esti confuz si fara discernamant deoarece prin teoria PacMan3D-nD nu-mi propun sa fac o lucrare de doctorat in Teologie sau in Inginerie sau sa introduc o noua dogma ca sa am nevoie de un aparat necesar si de o metodologie speciala pentru a trata aceste probleme ci prin teoria lansata pe forum aduc doar niste explicatii prin care sa putem simplu sa intelegem mai bine lucruri legate de universul creat de Dumnezeu in care ne aflam.

1. Olog cu mintea, incompetent ce esti. Dupa 2000 de ani de teologie nu poti sa adaugi un varf de ac in teologie. Mare nepriceput mai esti..... Adevar??? Dragule, sunt pline cartile sfintilor parinti cu ORICE VREI IN TEOLOGIE.

2. Harul ti-a zis? Ce har ti-a dat tie altceva decat a dat sfintilor parinti?? Dracul ti-a dat...

3. Cine ti-a dat binecuvantare, SECTA TA NOUL IERUSALIM??? Ei te-au binecvuvantat? Lup in piele de oaie pe forumuri crestine care induce in eroare cu erezii pe crestinii drepcredinciosi???

4. Incurci autoriatea teologica - aceasta vine din autoritate teologiei Bisericii si din inviocarea si justiricare propunerilor cu - demnitatea personala.
Ai autoriate doar daca iti construiesti folosind teologia Bisericii.

Esti zero in autoritate, petnru ca nu ai citat nici un sfant partine.

Nu esti teolog, este doar un olog mental care nu a citit o carte de teologie la viata lui si care nu stie sa lege 2 boabe din scriptura - de fapt nici scriptura nu stii sa o citezi.

Autoritatea "mirenilor" vine ca orice autoriate din ascultare.

5. Ce usor iti scuze ineptiile, cum ca BOR-ul este interesat de orice teorie idioata pusa de orice... pe orice site. Ca nu au alta ocupatie.

Cata importanta de sine iti dai. Ca baga ierarhii in seama toti ****

Daca ai avea ceva de zis ai zice in fata Bisericii. Paduche in teologie ce esti nu esti capabil sa iti sustii propriile argumente in fata Bisericii.

6. Din pacate dogmele si propunerile trebuie argumentate in stilul asta, lucrare stiintifica - argumentata, cu scriptura, sfinti parinti..

7. Apartenenta la SECTA Noul Ierusalim pe care ai confirmat-o in semnatura spune totul despre tine !!!!

Sectar imbracat in piele de oaie venit la pescuit naivi...

Asa fac toti sectarii, ca nu esti primul aparut pe forum, vin, pretind ca sunt oi, cand sunt lupi imbracati in piele de oaie...

Ai procedat exact ca un sectar tipic. De asta nu pot sa te numesc altfel decat sectar ordinar.

Last edited by gpalama; 29.01.2021 at 21:24:39.
Reply With Quote