View Single Post
  #10  
Vechi 02.02.2021, 21:00:52
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Mesaje: 2.287
Implicit Despre cele 7 Trambite Apocaliptice

Lumina lumineaza in intuneric si intunericul nu a cuprins-o!

Cele 7 Trambite sunt:

1. Preotul Iosif Trifa, Traian Dorz, Ioan Marini, Oastea Domnului și publicațiile creștine: Lumina Stelelor, Iisus Biruitorul și altele.

2. Ciobănașul Petrache Lupu, Moșul Dumnezeu de la Maglavit și Salcia Plîngătoare, manastirea construita.

3. Părintele văzător mare proooroc Arsenie Boca cu ucenicii Nil Dorobantu, pr.David Stoica si sora Zamfira, mănăstirea Prislop și biserica pictată de la Drăgănescu.

4. Părintele Ioan Iovan. A făcut pușcărie pentru Hristos iar apoi părintele a pus temelia mănăstirii de la Recea fiind plin de puterea smereniei. Parintele ucenic Emilian Prodan continua trambitarea, care fatuieste pe KTV si pe EtnoTV foarte frumos aducand in suflete multa smerenie si mare bucurie cereasca si duhovniceasca.

5. Maica Sora Veronica de la Vladimiresti.
A făcut pușcărie pentru Hristos si s-au facut filme pentru ea, Veronica, Veronica se intoarce si Maria-Mirabela.

6. Sf. Virginia (Virginica), apoi sora ei Maria ca o punte de trecere spre continuarea Trambitarii nr.6.
Maica Mihaela și preotul Nicușor care citește Cuvântul pus în format audio pe site continua lucrarea dar nu sunt ei Trmbita a 7-a ci ei au devenit Razboinica Luminii ce duce lupta cea buna intru sfintii arhangheli iar preotul Nicusor este acum ”incarnarea” duhovniceasca a preotului cel mare al lui Dumnezeu dupa randuiala caruia a venit si Iisus acum 2000 de ani ca mare preot in veac si in veacul vecilor.

7. Trambita a 7-a nu sunt eu(pacatosul iertat) ci un copil-Trambita tainica, si este o mare taina si pastrez taina daca as sti-o. Pare ca sunt si doi oameni saraci oarecare, barbat-femeie, sot-sotie cu arborele crestinesc-stramosesc cu tot fiecare dar nu stiu cine anume sunt. Au fost la biserica doar cand au fost mici dusi de parinti sau de scoala dupa care au trait si traiesc toata viata lor liber in Credinta si in Harm in biserica vietii fara nicio religie lumeasca facand tuturor bine si vindecare crestina, medicala, mare mila si ajutor ca de la Dumnezeu, mama-tata, iar trambitarea lor este prin adancime, prin taina, prin inima, prin suflet si prin minte de parca ar trambita tăcand, simtind, traind, luptand contra neascultarii minciunii barfei si pacatului=moarte nicidecum mantuire sau supravietuire, biruind cu dreptate si miluind dupa cum e voia si dreptatea lui Dumnezeu.

Fireste ca nu putem uita nici pe marii preoti si duhovnici crestin-ortodocsi ca sfantul Nectarie de la Eghina, parintele profesor mare traducator si cunoscator al patericelor Dumitru Staniloaie si nepoata lui monahie, maica Filotea, care am impresia ca mai traieste pe undeva caci am schimbat 2-3 cuvinte nu demult in fata bisericii de m-a invatat plecarea capului inaintea Domnului si ca pe cruce nu se cuvine a fi pus dreptul ci pacatosul fara a fi adus jerta (intre timp a trecut la Domnul), sau pe parintii mari duhovnici Nicolae Stainhart, Iustin Parvu, Galeriu, Papacioc, Cleopa cu ucenicii, Fageteanu, Anania, Calciu-Dumitreasa, Paraian, Balan, Boghiu, Mandita, Daniil, Mihail si multi altii. Aveti incredere, nu fiti lasi, nu va fie frica, intrati pe linkuri si cititi despre cele 7 Trambite .

Nimeni nu are dreptul sa puna obroc peste Lumina.
__________________
MoroncEkU înVaț leppădeLUMEjuglu(fivrEhoț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUParven=pripISexpUngi+cârâmErit-logivina-stiEsinerEUtU-lăudobasculaș-trădățol-scobârfEU-distrugiTUtEu-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-feciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-teresUșefhUț-fantezis-progrexit=victiviclUadicdol lenteiASIAgrozînșelumi picUpic n facinatia gogoșerporksdecaine satE plâplaci sascapi d Tata-ch salefaci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici Cuvânteul si FataTa

Last edited by Moroco; 14.03.2024 at 10:08:03.
Reply With Quote