View Single Post
  #10  
Vechi 02.02.2021, 22:00:52
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Ortodox cu Calea ✝, Cluj-N
Religia: Ortodox
Mesaje: 1.577
Implicit Despre cele 7 Trambite Apocaliptice

Lumina lumineaza in intuneric si intunericul nu a cuprins-o!

Cele 7 Trambite sunt:

1. Preotul Iosif Trifa, Traian Dorz și Oastea Domnului și publicațiile creștine: Lumina Stelelor, Iisus Biruitorul și altele.

2. Ciobănașul Petrache Lupu și Moșul Dumnezeu de la Maglavit și Salcia Plîngătoare, manastirea construita.

3. Părintele văzător mare proooroc Arsenie Boca cu ucenicii Nil Dorobantu si sora Zamfira, mănăstirea Prislop și biserica pictată de la Drăgănescu.

4. Părintele Ioan Iovan. A făcut pușcărie pentru Hristos iar apoi părintele a pus temelia mănăstirii de la Recea fiind plin de puterea smereniei. Parintele ucenic Emilian Prodan continua trambitarea. Foarte frumos sfatuieste pe TV.

5. Maica Sora Veronica de la Vladimirești.
A făcut pușcărie pentru Hristos si s-au facut filme pentru ea, Veronica, Veronica se intoarce si Maria-Mirabela.

6. Sf. Virginia (Virginica), apoi sora ei Maria ca o punte de trecere spre continuarea Trambitarii nr.6.
Maica Mihaela și preotul Nicușor care citește Cuvântul pus în format audio pe site continua lucrarea dar nu sunt ei Trmbita a 7-a ci ei au devenit Razboinica Luminii ce duce lupta cea buna intru sfintii arhangheli iar preotul Nicusor este acum ”incarnarea” duhovniceasca a preotului cel mare al lui Dumnezeu dupa randuiala caruia a venit si Iisus acum 2000 de ani ca mare preot in veac si in veacul vecilor.

7. Trambita a 7-a nu sunt eu pacatosul ci un copil-Trambita tainica, si este o mare taina si pastrez taina daca as sti-o. Sunt doi oameni saraci oarecare, barbat-femeie, sot-sotie cu arborele crestinesc-stramosesc cu tot fiecare dar nu stiu cine anume sunt. Au fost la biserica doar cand au fost mici dusi de parinti sau de scoala dupa care au trait si traiesc toata viata lor liber in Credinta si in Har fara nicio religie lumeasca facand tuturor bine si vindecare medicala crestina, mare mila si ajutor ca de la Dumnezeu, mama-tata, iar trambitarea lor este prin adancime, prin taina, prin inima, prin suflet si prin minte de parca ar trambita tăcand, traind, luptand si miluind cu dreptate.

Fireste ca nu putem uita nici pe marii preoti si duhovnici ortodocsi ca Dumitru Staniloaie si fiica lui monahie care am impresia ca mai traieste pe undeva caci am schimbat 2-3 cuvinte nu demult in fata bisericii, sau pe parintii Nicolae Stainhart, Iustin Parvu, Galeriu, Papacioc, Cleopa, Fageteanu, Anania si multi altii. Aveti incredere, nu fiti lasi, nu va fie frica, intrati pe linkuri si cititi despre cele 7 Trambite .

Nimeni nu are dreptul sa puna obroc peste Lumina.
__________________
MoronckU înVaț lepădeLUMEglu(fivREhoțexăvaitacUju-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUnParven=pISexpUngi-cârâmErit-stiEsinertuEUtU-înculcăvorbârfuri în labordelatoriE-laudos-basculaș-trădățol-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-ghinionorokkciospădos-feciUkUxklacU-teresUșefhUț-progrexit=victiviclUadicdol sputolen teiASIAgrînșala picUpic n facinatia gogoșjerpizmEUlumi satE scapi d Tata casle fac pofc@ flaieru tlaba mUldara poftarmorE-pliktisU c@ ipocrițU-fakE)să scap celtim cu Credința Cuvânteul si FataTa

Last edited by Moroco; 01.02.2023 at 12:21:49.
Reply With Quote