View Single Post
  #180  
Vechi 06.02.2021, 18:16:08
Petru7's Avatar
Petru7 Petru7 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 03.04.2019
Locație: în dor sfânt de Iisus
Religia: Ortodox
Mesaje: 251
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
....
Citat:
În prealabil postat de gpalama
Timp de 15 ani de zile Dumnezeu ti-a trimis teologi ca sa te indrepti.

Intre astia eu Alin si Igor. Suntem 3 teologi care ti-am zis clar care e problema.
Citat:
În prealabil postat de Moroco
Cei trei magi de la apus au adus "daruri" lui Dumnezeu sustinand ca sunt nebuni, prosti, antihristi, sectanti, eretici, diavoli, trolli cei ce il cred pe Hristos-Cuvantul.

Frumos era ca macar sa respecti ordinea cronologica: AlinB, Igor si eu (gpalama)..
Iar pentru ordinea cronologica eu discut acum cu tine si am amintit si de ceilalti, daca este sa vedem dpdv al cronologiei curente si inverse... nu suntem la "asezati in ordine cronologica numele", cred ca ai deviat foarte tare de la normalitate in a analiza o problema...

Nu noi am adus nimic de la rasarit ci sectarismul tau este unul vesnic, condamnabil, care ramane acolo si pe care oricine va veni il va vedea in felul asta.
Se vede cum le dai la întors, cum ne reexplici ce ai afirmat de parcă noi-forumiștii am fi proști și analfabeți și nu știm citi. Se vede cum inversezi afirmațiile lui Moroco și nu pricepi la ce se referă. A scris apus nu răsărit și el face trimitere la egoismul și fariseismul tău. Între marii ”teologi”, ”trimiși” de Dumnezeu, te-ai pus în frunte și e evident faptul că era vorba de o cronologie din moment ce începi cu ”Timp de 15 ani...”.

Deci întro cronologie în care erai ultimul ”trimis” te-ai pus în frunte și asta se vede. E indubitabil faptul că semeni cu fariseii, nu zic eu ci rezultă din scrierea ta!

Te-ai dovedit singur de analfabet (ți-am arătat in postarea anterioară că nu poți citi un text simplu de 2-3 propozitii) și de învartit, de fariseu ce o dă la întors încercând să ne prostească în față pe noi-forumiștii. Ai inversat și afirmațiile interlocutorului confundând apusul cu răsăritul deci te dovedești un aburitor-aiurit care nu-și recunoaște faptele dând-o mereu la întors și repetând niște inepții.

Se vede clar că nu poți pricepe la ce se referă interlocutorul și nici Textul din care ”citezi”.

Mie mi-e frică doar de Dumnezeu și nu de astfel de ”teologi” ratați ca tine care-și dau singuri anateme peste anateme pe baza unor răstălmăciri și interpretări proprii prostești ale textelor citite.

Vrei să păzești credincioșii, să nu cumva să citească din Cărțile Albe. De ce? Citind vor afla adevarul. Oare nu e voie să aflăm Adevărul? Hristos este Adevarul și Duhul Sfânt deci citind vom constata că Adevarul scrie acele cărți în Duhul. Nedorind tu să cunoaștem Duhul, Adevărul așa ca un foarte ”apostol” și mare ”teolog” ce ești între cei trei magi de la apus te apuci să ne tălmăcești din textele sfinte dând ”citate” scoase din context sau scrise greșit cu neglijență, stâlcit și fără să folosești diacritice în loc să intri pe site-ul respectiv și să faci un copy/paste ca tot omul. Ți-am recomandat să nu te apuci să faci așa ceva! Nu m-ai ascultat de parcă ți-aș fi dorit răul. Ai preferat războiul, lupta și te-ai lovit cu capul de stâlp. Dacă mai dai cu capul crește cucui și apoi din el s-ar putea să ți se facă un ditama cornul. Vei ajunge un pui de viperă cu corn. Nu mă asculți ce te sfătuiesc? Atunci vei pricepe abea când te vor apuca durerile, sau când vei ajunge în muncile pe care nu ți le știi.

Este scris ca să fie anatemă cei ce nu iubesc pe Domnul Iisus Hristos-Cuvântul.

@Moroco, te-am sfatuit să-i lași în pace pe cei ce nu citesc cu bună credință, ce nu cred și nu vor să creadă. Ei nu caută sa afle adevărul ci caută să se auto-îndreptățească pe sine. Credința e de la Dumnezeu iar necredința e pentru a lepăda lumea.
__________________
”-Simone, fiu al lui Iona, Mă iubești tu pe Mine?
-Da Doamne........te iubesc.
-........”

Last edited by Petru7; 06.02.2021 at 18:22:15.