Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2021, 18:16:08
Petru7's Avatar
Petru7 Petru7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.04.2019
Locație: în dor sfânt de Iisus
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
....
Citat:
În prealabil postat de gpalama
Timp de 15 ani de zile Dumnezeu ti-a trimis teologi ca sa te indrepti.

Intre astia eu Alin si Igor. Suntem 3 teologi care ti-am zis clar care e problema.
Citat:
În prealabil postat de Moroco
Cei trei magi de la apus au adus "daruri" lui Dumnezeu sustinand ca sunt nebuni, prosti, antihristi, sectanti, eretici, diavoli, trolli cei ce il cred pe Hristos-Cuvantul.

Frumos era ca macar sa respecti ordinea cronologica: AlinB, Igor si eu (gpalama)..
Iar pentru ordinea cronologica eu discut acum cu tine si am amintit si de ceilalti, daca este sa vedem dpdv al cronologiei curente si inverse... nu suntem la "asezati in ordine cronologica numele", cred ca ai deviat foarte tare de la normalitate in a analiza o problema...

Nu noi am adus nimic de la rasarit ci sectarismul tau este unul vesnic, condamnabil, care ramane acolo si pe care oricine va veni il va vedea in felul asta.
Se vede cum le dai la întors, cum ne reexplici ce ai afirmat de parcă noi-forumiștii am fi proști și analfabeți și nu știm citi. Se vede cum inversezi afirmațiile lui Moroco și nu pricepi la ce se referă. A scris apus nu răsărit și el face trimitere la egoismul și fariseismul tău. Între marii ”teologi”, ”trimiși” de Dumnezeu, te-ai pus în frunte și e evident faptul că era vorba de o cronologie din moment ce începi cu ”Timp de 15 ani...”.

Deci întro cronologie în care erai ultimul ”trimis” te-ai pus în frunte și asta se vede. E indubitabil faptul că semeni cu fariseii, nu zic eu ci rezultă din scrierea ta!

Te-ai dovedit singur de analfabet (ți-am arătat in postarea anterioară că nu poți citi un text simplu de 2-3 propozitii) și de învartit, de fariseu ce o dă la întors încercând să ne prostească în față pe noi-forumiștii. Ai inversat și afirmațiile interlocutorului confundând apusul cu răsăritul deci te dovedești un aburitor-aiurit care nu-și recunoaște faptele dând-o mereu la întors și repetând niște inepții.

Se vede clar că nu poți pricepe la ce se referă interlocutorul și nici Textul din care ”citezi”.

Mie mi-e frică doar de Dumnezeu și nu de astfel de ”teologi” ratați ca tine care-și dau singuri anateme peste anateme pe baza unor răstălmăciri și interpretări proprii prostești ale textelor citite.

Vrei să păzești credincioșii, să nu cumva să citească din Cărțile Albe. De ce? Citind vor afla adevarul. Oare nu e voie să aflăm Adevărul? Hristos este Adevarul și Duhul Sfânt deci citind vom constata că Adevarul scrie acele cărți în Duhul. Nedorind tu să cunoaștem Duhul, Adevărul așa ca un foarte ”apostol” și mare ”teolog” ce ești între cei trei magi de la apus te apuci să ne tălmăcești din textele sfinte dând ”citate” scoase din context sau scrise greșit cu neglijență, stâlcit și fără să folosești diacritice în loc să intri pe site-ul respectiv și să faci un copy/paste ca tot omul. Ți-am recomandat să nu te apuci să faci așa ceva! Nu m-ai ascultat de parcă ți-aș fi dorit răul. Ai preferat războiul, lupta și te-ai lovit cu capul de stâlp. Dacă mai dai cu capul crește cucui și apoi din el s-ar putea să ți se facă un ditama cornul. Vei ajunge un pui de viperă cu corn. Nu mă asculți ce te sfătuiesc? Atunci vei pricepe abea când te vor apuca durerile, sau când vei ajunge în muncile pe care nu ți le știi.

Este scris ca să fie anatemă cei ce nu iubesc pe Domnul Iisus Hristos-Cuvântul.

@Moroco, te-am sfatuit să-i lași în pace pe cei ce nu citesc cu bună credință, ce nu cred și nu vor să creadă. Ei nu caută sa afle adevărul ci caută să se auto-îndreptățească pe sine. Credința e de la Dumnezeu iar necredința e pentru a lepăda lumea.

Last edited by Petru7; 06.02.2021 at 18:22:15.
Vechi 06.02.2021, 18:24:30
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Petru7 Vezi mesajul
@Moroco, te-am sfatuit să-i lași în pace pe cei ce nu citesc cu bună credință, ce nu cred și nu vor să creadă. Ei nu caută sa afle adevărul ci caută să se auto-îndreptățească pe sine. Credința e de la Dumnezeu iar necredința e pentru a lepăda lumea.
Wooow!

33. Acestea vi le-am grăit, ca întru Mine pace să aveți. În lume necazuri veți avea; dar îndrăzniți. Eu am biruit lumea.(In16,33)
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Vechi 06.02.2021, 19:05:09
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Citat:
Citat:
Wooow!

33. Acestea vi le-am grăit, ca întru Mine pace să aveți. În lume necazuri veți avea; dar îndrăzniți. Eu am biruit lumea.(In16,33)
De asta nu mai folosesc diacritice. Citezi un citat cu diacritice si nu dai inainte vizualizare si nu se mai intelege nimic.

Ma gandesc ca Petru7 vrea sa zica sa nu cred ce zice lumea si sa nu fac ce face popa (gpalama) ci ce zice popa ( nu gpalama ci oricare altul sanatos la cap) adica sa nu cred ce-mi tot scrie gpalama aberand fiindca el nu crede si in CLD si nu vrea sa creada si de aceea ma toooot insulta si ma anatemizeaza nestiind ca pe el se blesteama.

Cred ca in textul citat de tine Domnul pune accent pe Credinta in Hristos si nu pe necredinta in lume, caci asta face diferenta dintre a indrazni, a birui lumea asa ca Hristos prin Credinta-rabdare si a lepada lumea neavand de ce sa crezi in ea.

@Petru7 ai facut o analiza la sange si i-ai dovedit cat e de neglijent. Mersi pentru sfaturi dar nu e cazul sa-ti faci griji, are grija Dumnezeu de mantuirea mea si a oricui care-I cere. Grijile-stresul, poftele si placerile, rautatea, necredinta, "grija lumeasca" sa o lepadam.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 06.02.2021 at 19:10:10.
Vechi 06.02.2021, 19:27:21
Petru7's Avatar
Petru7 Petru7 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
De asta nu mai folosesc diacritice. Citezi un citat cu diacritice si nu dai inainte vizualizare si nu se mai intelege nimic.

@Petru7 ai facut o analiza la sange si i-ai dovedit cat e de neglijent. Mersi pentru sfaturi dar nu e cazul sa-ti faci griji, are grija Dumnezeu de mantuirea mea si a oricui care-I cere. Grijile-stresul, poftele si placerile, rautatea, necredinta, "grija lumeasca" sa o lepadam.
Nu găsi motive să te lepezi de respectarea regulilor de ortografie a limbii române!

Sigur că slujind idolul frică de greșeală te vei indoi ca să te lauzi în mod repetat și vei recurge la corecții și recorecții nesfârșite cu valoare de ”ascultare” și de ”sfințenie”. Nu e decât semeție, slavă de sine, slavă deșartă de la lume și egoism-iubire de sine-desfrânare.

Frumos ar fi să scri o singură dată și cât mai corect românește folosind și diacriticile.

Citatul poate fi recorectat fără să te îndoiești și fără să te lauzi.
Citat:
Citat:

Last edited by Petru7; 06.02.2021 at 19:31:19.
Vechi 06.02.2021, 22:35:47
Petru7's Avatar
Petru7 Petru7 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
@Moroco,
Nu găsi motive să te lepezi de respectarea regulilor de ortografie a limbii române!
Na că s-a luat.
Mi-e rușine.

Era vorba de respectarea regulilor de ortografie ale limbii române.

Îmi cer iertare. Așa pățesc întotdeauna când încep să dau lecții sau când cer altora ceea ce eu însui nu sunt în stare să respect.

@Moroco,@gpalama,
Retractez. Îmi pare rău că v-am pus la respect.
Scrieți cum vreți, scrieți ce vreți, ce-mi pasă mie, pe voi vă reprezintă ce și cum scrieți nu pe mine.
Nu sunt sfânt, nu sunt Dumnezeu. Nu de mine trebuie să ascultați.

@all
Cred că ar fi cazul să ne întoarcem la subiect.
Cine are o teorie nouă sau ne poate explica ce crede?

Last edited by Petru7; 06.02.2021 at 22:40:52.
Vechi 06.02.2021, 23:42:56
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2010
Implicit

Citat:

@all
Cred că ar fi cazul să ne întoarcem la subiect.
Cine are o teorie nouă sau ne poate explica ce crede?
@Petru - da unde te crezi, in Biserica DATULUI CU PAREREA a lui Moroco si a lui Petru...

Dragule, Biserica zice niste chestii foarte despte despre datul cu parerea despre a fi intelept despre a judeca sanatos.

Chestia asta moderna a halucinatiei teologice mistice sau in orice domeniu nu este ortodoxa...
Vechi 06.02.2021, 23:54:55
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Na că s-a luat.
Mi-e rușine.

Era vorba de respectarea regulilor de ortografie ale limbii române.

Îmi cer iertare. Așa pățesc întotdeauna când încep să dau lecții sau când cer altora ceea ce eu însui nu sunt în stare să respect.

@Moroco,@gpalama,
Retractez. Îmi pare rău că v-am pus la respect.
Scrieți cum vreți, scrieți ce vreți, ce-mi pasă mie, pe voi vă reprezintă ce și cum scrieți nu pe mine.
Nu sunt sfânt, nu sunt Dumnezeu. Nu de mine trebuie să ascultați.
Vezi Petre ca toti suntem oameni si toti cadem ???

Ca nu esti mai bun decaat altii...?

Ca de fapt si tu ai aceleasi apucaturi si injuri cot la cot cu toti ***?? Adica esti *** si tu si in apucaturi si in restul?

Nu-ti cazu galonul cu ocazia asta???

Ma bucur ca ti-ai dat seama cat de cazut este si ca doar erai cu nasul pe sus prin pretentiile "gramaticale si de politete falsa"...

Cel putin eu nu am avut figurile tale si ale lui Dalian in cap, am fost "natural".

Dar cand s-a ivit ocazia s-a dovedit cine esti si cat de "sus" esti...

Asa ca gurita mica, esti mai rau ca noi, cel putin eu am spus toate in fata, tu ai si judecat si osandit si la sfarsit te-ai dovedit mai rau desi aveai figuri in cap ca esti bun.

Eu cel putin stiu ca sunt rau si nu am pretentia de a fi bun.... dar tu cu figurile tale in cap... sa cazi de asa de sus??? Chiar asa domnu Petru??? De la corectitudinea gramaticala, de la politetea falsa si de la inchipuirile ca prin gramatica si politete esti mai... bun, mai teolog si mai rasarit ca om, cand esti acelasi animal ca noi ???

Sau mai rau de fapt ca abia ai inceput sa te dai in stamba... Eu cel putin stiu ca nu pot sa merg mai jos, dar tu??? Abia ai inceput sa te desfasori... Curaj, ai potential, poti sa fii animalul care ai inceput sa te manifesti !!!

Last edited by gpalama; 06.02.2021 at 23:57:32.
Vechi 08.02.2021, 14:19:26
Dalian's Avatar
Dalian Dalian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2012
Locație: Cernica
Implicit

....editat....
Vechi 06.02.2021, 23:17:19
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:

Se vede cum le dai la întors, cum ne reexplici ce ai afirmat de parcă noi-forumiștii am fi proști și analfabeți și nu știm citi. Se vede cum inversezi afirmațiile lui Moroco și nu pricepi la ce se referă. A scris apus nu răsărit și el face trimitere la egoismul și fariseismul tău. Între marii ”teologi”, ”trimiși” de Dumnezeu, te-ai pus în frunte și e evident faptul că era vorba de o cronologie din moment ce începi cu ”Timp de 15 ani...”.

Vrei să păzești credincioșii, să nu cumva să citească din Cărțile Albe. De ce? Citind vor afla adevarul. Oare nu e voie să aflăm Adevărul? Hristos este Adevarul și Duhul Sfânt deci citind vom constata că Adevarul scrie acele cărți în Duhul. Nedorind tu să cunoaștem Duhul, Adevărul așa ca un foarte ”apostol” și mare ”teolog” ce ești între cei trei magi de la apus te apuci să ne tălmăcești din textele sfinte dând ”citate” scoase din context sau scrise greșit cu neglijență, stâlcit și fără să folosești diacritice în loc să intri pe site-ul respectiv și să faci un copy/paste ca tot omul. Ți-am recomandat să nu te apuci să faci așa ceva! Nu m-ai ascultat de parcă ți-aș fi dorit răul. Ai preferat războiul, lupta și te-ai lovit cu capul de stâlp.

Esti un sectar ordinar de cea mai joasa speta care a iesit la suprafata marturisind ca este inafara BOR.

Cartile albe cum am spus mai inainte contin sectarisme ieftine, nu contin dogma Bisericii, contin elucubratii facute si numite profetii, vorbire in numele lui Hristos.

O carte "nu se citeste cu buna credinta" ci "se citeste in dreapta credinta". Este idiotenie in alte teologiei si nu stii nici bazele acesteia.

Repeti dupa Moroco papagaliceste toate elucubratiile lui. Nu este vorba "despre a crede". Noi, BOR, credem, dar IN CREDINTA DREAPTA.

Voi NIP credeti in erezia sectara, in profetiile milenariste, care acuza Biserica, acuza preotii de aservire, care sunt diavolesti. Diavolul vorbeste in asa numitele profetii. Diavolul si cei aserviti lui - Moroco si Petru.

Pentru ca slugi ale satanei sunteti.

Nu inteleg problema voastra cu mentionarea lui Alin si a lui Igor din ce estiu in posturile anterioare eram la sfarsit, acum m-am pus la inceput pentru ca eu discut acum cu doi sectari eretici ordinari si nu ei. Nu inteleg ce rahat incercati sa mirositi, asa este mintea voastra atata puteti.

Citirea cu buna credinta la care te referi - de fapt tu ceri sa citesti ca un papagal prost, idiot, fara minte care sa ingurgiteze frazele retardate ale unui sectar demonizat care s-a apucat sa scrie in numele lui Hristos??? Asta ceri tu, creidnta intr-un mosneag idiot care a scris sectarisleme astea ??? Pai am citit sute de sectarisme din astea, va cam lipseste imaginatia. Si baptistii si adventistii vorbresc si profetesc la fel.

@Petru- nu ai imaginatie deloc, sunteti sectari ordinari care papagalicesc o carte nevazand ca sunt sute de carti la protestanti la fel... originali mai sutenti si voi, aveti cartile albe, aia au cartile "roz", ca si aia au carti de o culoare.
Sectari inculti care nu vad decat o singura carte si nu au bruma de cultura teologica.

Last edited by gpalama; 06.02.2021 at 23:21:22.
Vechi 08.02.2021, 18:00:54
Petru7's Avatar
Petru7 Petru7 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Esti un sectar ordinar de cea mai joasa speta care a iesit la suprafata marturisind ca este inafara BOR.
Mergi înapoia mea satano că nu-îi știi munca!
Te-am dovedit de analfabet și de confuz, de inversor!
Nu te căiești? O vei sfârși foarte rău!

Ești o rușine pentru BOR și pentru Ortodoxie, nu știi că prin tine lucrează antihristul!

Last edited by Petru7; 08.02.2021 at 18:03:41.
Subiect închis