Citat:
În prealabil postat de Petru7
Se vede cum le dai la întors, cum ne reexplici ce ai afirmat de parcă noi-forumiČ™tii am fi proČ™ti Č™i analfabeČ›i Č™i nu Č™tim citi. Se vede cum inversezi afirmaČ›iile lui Moroco Č™i nu pricepi la ce se referă. A scris apus nu răsărit Č™i el face trimitere la egoismul Č™i fariseismul tău. Între marii ”teologi”, ”trimiČ™i” de Dumnezeu, te-ai pus în frunte Č™i e evident faptul că era vorba de o cronologie din moment ce începi cu ”Timp de 15 ani...”.
Vrei să păzeČ™ti credincioČ™ii, să nu cumva să citească din CărČ›ile Albe. De ce? Citind vor afla adevarul. Oare nu e voie să aflăm Adevărul? Hristos este Adevarul Č™i Duhul Sfânt deci citind vom constata că Adevarul scrie acele cărČ›i în Duhul. Nedorind tu să cunoaČ™tem Duhul, Adevărul aČ™a ca un foarte ”apostol” Č™i mare ”teolog” ce eČ™ti între cei trei magi de la apus te apuci să ne tălmăceČ™ti din textele sfinte dând ”citate” scoase din context sau scrise greČ™it cu neglijenČ›ă, stâlcit Č™i fără să foloseČ™ti diacritice în loc să intri pe site-ul respectiv Č™i să faci un copy/paste ca tot omul. Čši-am recomandat să nu te apuci să faci aČ™a ceva! Nu m-ai ascultat de parcă Č›i-aČ™ fi dorit răul. Ai preferat războiul, lupta Č™i te-ai lovit cu capul de stâlp.
@Moroco, te-am sfatuit să-i laČ™i în pace pe cei ce nu citesc cu bună credinČ›ă, ce nu cred Č™i nu vor să creadă. Ei nu caută sa afle adevărul ci caută să se auto-îndreptăČ›ească pe sine. CredinČ›a e de la Dumnezeu iar necredinČ›a e pentru a lepăda lumea.
|
Esti un sectar ordinar de cea mai joasa speta care a iesit la suprafata marturisind ca este inafara BOR.
Cartile albe cum am spus mai inainte contin sectarisme ieftine, nu contin dogma Bisericii, contin elucubratii facute si numite profetii, vorbire in numele lui Hristos.
O carte "nu se citeste cu buna credinta" ci "se citeste in dreapta credinta". Este idiotenie in alte teologiei si nu stii nici bazele acesteia.
Repeti dupa Moroco papagaliceste toate elucubratiile lui. Nu este vorba "despre a crede". Noi, BOR, credem, dar IN CREDINTA DREAPTA.
Voi NIP credeti in erezia sectara, in profetiile milenariste, care acuza Biserica, acuza preotii de aservire, care sunt diavolesti. Diavolul vorbeste in asa numitele profetii. Diavolul si cei aserviti lui - Moroco si Petru.
Pentru ca slugi ale satanei sunteti.
Nu inteleg problema voastra cu mentionarea lui Alin si a lui Igor din ce estiu in posturile anterioare eram la sfarsit, acum m-am pus la inceput pentru ca eu discut acum cu doi sectari eretici ordinari si nu ei. Nu inteleg ce rahat incercati sa mirositi, asa este mintea voastra atata puteti.
Citirea cu buna credinta la care te referi - de fapt tu ceri sa citesti ca un papagal prost, idiot, fara minte care sa ingurgiteze frazele retardate ale unui sectar demonizat care s-a apucat sa scrie in numele lui Hristos??? Asta ceri tu, creidnta intr-un mosneag idiot care a scris sectarisleme astea ??? Pai am citit sute de sectarisme din astea, va cam lipseste imaginatia. Si baptistii si adventistii vorbresc si profetesc la fel.
@Petru- nu ai imaginatie deloc, sunteti sectari ordinari care papagalicesc o carte nevazand ca sunt sute de carti la protestanti la fel... originali mai sutenti si voi, aveti cartile albe, aia au cartile "roz", ca si aia au carti de o culoare.
Sectari inculti care nu vad decat o singura carte si nu au bruma de cultura teologica.