View Single Post
Vechi 23.03.2021, 13:05:29
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Bai duhoare ordinara satanica cum pot numi toata elucubratia asta demonica lucrare de la Dumnezeu???

Raspandesti duhoare si intoxicare satanica la fel cavrajitorii si tu numesti lucrare de la Dumnezeu?

Dar de raspuns la intrebari cand raspunzi? Sunt nenumarate intrebari neraspunse

Pentru ca ocolesti adevarul...

Care dintre voi scrie elucubratiile astea?

Si de ce le pui pe un site ortodox, doar asa de frumusete???

Sectare mirosi a lup in piele de oaie venit sa prosteasca...

Putoare iesita din necredinta este hula ta. La noi este credinta dreapta ortodoxa.

De aia a zis sinodul SECTARA REA si de asta a zis Cleopa ca PUTE LA NOUL IERUSALIM. Pentru ca pute.

La voi pute

A ajuns forumul asta suport pentru secte... pentru prozelitism sectar, in care vsovi posteaza predici sectare. Si nu zice nimeni nimic.
”da-da”... ca zici tu... ( obedienta la șefeuii răi si prosti... ai lumii, ce-ti mai place gustul bfhulei de suflet si a cafelei serpilor deomncratitiei.)

(PS paraciosule, tu ai postat ca porcul ca sa nu se inteleaga nimic, eu daca am vazut ca ai postat facand porci pe caiet atunci am zis sa postez ceva frumos ca sa se poata citi. Acum iata zici ca cica eu postez. Eu nu postez, eu ti-am zis ca este pe site si nu are rost sa fiu redundant ca cu un clik ajungi direct acolo. Revezi firul si constata faptele ca te auto-pacalesti tragand mata de coada ca pe sirena lui roaita sa se sesizeze organele si sa faca ”curat” ca nu mai incape tupeistul de propriul tupeu si vrea sa fie singur pe forum.)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 23.03.2021 at 13:10:57.
Reply With Quote