Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.03.2021, 13:05:29
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Bai duhoare ordinara satanica cum pot numi toata elucubratia asta demonica lucrare de la Dumnezeu???

Raspandesti duhoare si intoxicare satanica la fel cavrajitorii si tu numesti lucrare de la Dumnezeu?

Dar de raspuns la intrebari cand raspunzi? Sunt nenumarate intrebari neraspunse

Pentru ca ocolesti adevarul...

Care dintre voi scrie elucubratiile astea?

Si de ce le pui pe un site ortodox, doar asa de frumusete???

Sectare mirosi a lup in piele de oaie venit sa prosteasca...

Putoare iesita din necredinta este hula ta. La noi este credinta dreapta ortodoxa.

De aia a zis sinodul SECTARA REA si de asta a zis Cleopa ca PUTE LA NOUL IERUSALIM. Pentru ca pute.

La voi pute

A ajuns forumul asta suport pentru secte... pentru prozelitism sectar, in care vsovi posteaza predici sectare. Si nu zice nimeni nimic.
”da-da”... ca zici tu... ( obedienta la șefeuii răi si prosti... ai lumii, ce-ti mai place gustul bfhulei de suflet si a cafelei serpilor deomncratitiei.)

(PS paraciosule, tu ai postat ca porcul ca sa nu se inteleaga nimic, eu daca am vazut ca ai postat facand porci pe caiet atunci am zis sa postez ceva frumos ca sa se poata citi. Acum iata zici ca cica eu postez. Eu nu postez, eu ti-am zis ca este pe site si nu are rost sa fiu redundant ca cu un clik ajungi direct acolo. Revezi firul si constata faptele ca te auto-pacalesti tragand mata de coada ca pe sirena lui roaita sa se sesizeze organele si sa faca ”curat” ca nu mai incape tupeistul de propriul tupeu si vrea sa fie singur pe forum.)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 23.03.2021 at 13:10:57.
Reply With Quote
Vechi 23.03.2021, 13:08:16
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
”da-da”... ca zici tu... ( obedienta la șefeuii răi si prosti... ai lumii, ce-ti mai place gustul bfhulei de suflet si a cafelei serpilor deomncratitiei.)
Sunt rai ortodocsii, asta zici? Acuzatie si infierare...

Dar bun esti ti cel care scoti din tine numai acuzare si hula impotriva ortodoxiei.

Cum poti sa fii bun cand esti rau? Cand judecata si osandirea ortodoxiei sunt mancarea ta?

Cum poti sa ai ceva bun in tine cand tot ce scoti este neadevar si hula?
Reply With Quote
Vechi 23.03.2021, 13:11:26
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama
Sunt rai ortodocsii, asta zici? Acuzatie si infierare...

Dar bun esti ti cel care scoti din tine numai acuzare si hula impotriva ortodoxiei.

Cum poti sa fii bun cand esti rau? Cand judecata si osandirea ortodoxiei sunt mancarea ta?

Cum poti sa ai ceva bun in tine cand tot ce scoti este neadevar si hula?

(
Citat:
A ajuns forumul asta suport pentru secte... pentru prozelitism sectar, in care vsovi posteaza predici sectare. Si nu zice nimeni nimic.
PS paraciosule, tu ai postat ca porcul ca sa nu se inteleaga nimic, eu daca am vazut ca ai postat facand porci pe caiet atunci am zis sa postez ceva frumos ca sa se poata citi. Acum iata zici ca cica eu postez. Eu nu postez, eu ti-am zis ca este pe site si nu are rost sa fiu redundant ca cu un clik ajungi direct acolo. Revezi firul si constata faptele ca te auto-pacalesti tragand mata de coada ca pe sirena lui roaita sa se sesizeze organele si sa faca ”curat” ca nu mai incape tupeistul de propriul tupeu si vrea sa fie singur pe forum. (Asta se numeste patima mandriei, patima cea mare care nu mai incape de nicio alta patima!))
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 23.03.2021 at 13:16:03.
Reply With Quote
Vechi 23.03.2021, 13:15:13
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Incurci foarte tare lucrurile.

Toti porcii din lume nu echivaleaza cu duhoarea unui diavol si a ereziei pe care o raspandesti peste tot....

De ai strange toata porcimea lumii nu este egala cu duhoarea ereziei tale..

Asa ca masoara-ti duhoarea inainte sa cauti balegi in ochiul altora cand esti in fundul haznalei iadului

Nu mai judeca ca rahatul in care tu esti nu se compara cu orice ai scoate ochii altuia...
Reply With Quote
Vechi 23.03.2021, 13:16:55
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:

Toti porcii din lume nu echivaleaza cu duhoarea unui diavol si a ereziei pe care o raspandesti peste tot....

Asa ca masoara-ti duhoarea inainte sa cauti balegi in ochiul altora cand esti in fundul haznalei iadului

Nu mai judeca ca rahatul in care tu esti nu se compara cu orice ai scoate ochii altuia...

(PS revezi firul )

Last edited by Moroco; 23.03.2021 at 13:19:19.
Reply With Quote
Vechi 23.03.2021, 13:20:21
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Papagalul Moroco.

Putin creier multa repetitie.

Sectarism la cel mai inalt nivel.

"E credinta frate" sa credem.

Credinta sectara NIP sau credinta ortoroxa?
Reply With Quote
Vechi 23.03.2021, 13:26:13
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Credinta (...) NIP sau credinta ortoroxa?
DA-DA

ȘI nu sau! (ortodoxa analfaberetule! (nu eu te fac asa ci tu te facusi deja))

...ca sa-ti si raspund!

Last edited by Moroco; 23.03.2021 at 13:37:49.
Reply With Quote
Vechi 23.03.2021, 13:37:19
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
DA-DA

ȘI nu sau!

...ca sa-ți și raspund!
Sectare asa a zis si Arie: DA-DA.

Dar... Era Arie si a ramas Arie. Vezi ca asa zic toti sectariisi ereticii ca e bine cum zic si ei.

Asa ca daca nu te lepezi de nip, te-ai lepadar de ortoroxie. Ca oetodoxia, adevarul ezclude orice secta.
Reply With Quote
Vechi 23.03.2021, 13:39:47
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Citat:
Citat:
..........
DA-DA

ȘI nu sau!

...ca sa-ți și raspund!
Sectare asa a zis si Arie: DA-DA.

Dar... Era Arie si a ramas Arie. Vezi ca asa zic toti sectariisi ereticii ca e bine cum zic si ei.

Asa ca daca nu te lepezi de nip, te-ai lepadar de ortoroxie. Ca oetodoxia, adevarul ezclude orice secta.
Iar ai postat porci? Macar stii ce-o gresit Arie sau doar te dai balena-n-borcan?
(Dac-ar fi zis asa si Arie azi era sfant! N-a zis asa CI A ZIS sfINVERS!)

Citat:
..........
DA-DA

ȘI nu sau! (ortodoxa analfaberetule! (nu eu te fac asa ci tu te facusi deja))

...ca sa-ti si raspund!

Last edited by Moroco; 23.03.2021 at 13:48:01.
Reply With Quote
Răspunde