View Single Post
Vechi 12.05.2021, 21:03:25
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Hristos a inviat!

Pentru postul #23 te-am reclamat.
De ce te-ai suparat pe el incat sa-l reclami daca pe mine m-a acuzat?
Il iert, il rabd... fac ascultare: iubire de vrajmasi.
Da-i pace, e si el ortodox, e teolog, se crede mare si tare.

Nu-si da seama ca ma confunda cu Ewald Frank-enshtain si sectele neoprotestante cu cele 7 Tr.Apocaliptice ale Domnului.

Nu-si da seama cat de mult minte si se devarsa pe toate firele de discutie la adresa mea crezand ca daca se face puiul favorit al baronului de Miunhauzen faptele rele ale lui nu se vor pune fiindca are semn primit de la casta selecta a vanatorilor corupti infiltrati in ortodoxie.

Nu pricepe ca Imparatia Cerurilor e o Imparatie a Adevarului si nu una a minciunii. Nu-l fortez. Mie-mi umple traista in Imparatie, pe el insa se surpa ca un kamikaze. Ma rog pentru el dar nu ma pot da de partea minciunilor si rautatilor pe care le propaga ca sa-i fac pe plac.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 12.05.2021 at 21:07:12.
Reply With Quote