![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Hristos a inviat!
Pentru postul #23 te-am reclamat.
|
||||
|
||||
![]()
Sa fie primit
|
|
||||
|
||||
![]()
De ce te-ai suparat pe el incat sa-l reclami daca pe mine m-a acuzat?
Il iert, il rabd... fac ascultare: iubire de vrajmasi. Da-i pace, e si el ortodox, e teolog, se crede mare si tare. Nu-si da seama ca ma confunda cu Ewald Frank-enshtain si sectele neoprotestante cu cele 7 Tr.Apocaliptice ale Domnului. Nu-si da seama cat de mult minte si se devarsa pe toate firele de discutie la adresa mea crezand ca daca se face puiul favorit al baronului de Miunhauzen faptele rele ale lui nu se vor pune fiindca are semn primit de la casta selecta a vanatorilor corupti infiltrati in ortodoxie. Nu pricepe ca Imparatia Cerurilor e o Imparatie a Adevarului si nu una a minciunii. Nu-l fortez. Mie-mi umple traista in Imparatie, pe el insa se surpa ca un kamikaze. Ma rog pentru el dar nu ma pot da de partea minciunilor si rautatilor pe care le propaga ca sa-i fac pe plac.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 12.05.2021 at 21:07:12. |
|
||||
|
||||
![]()
Mai bine vezi-ti de neadevarul tau din NIP.
Pentru ala o sa dai socoteala. Si pentru tot ce ai aruncat impotriva BOR. Impotriva lui Dumnezeu si a adevarului. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Chiar nu-ti dai seama ca Cele 7 Tr.Ap. ale Domnului L-au marturisit? Chiar nu pricepi ca tu facandu-le trompete sectare esti impotriva lui Dumnezeu si a Adevarului? De mine ce sa mai vorbesc ce afirmi impotriva teoriei PacMan3D-nD? Nu ma plang, te iert, te rabd, fac ascultare: iubire de vrajmasii mei si ai Domnului. Pacat de tine sa tot minti!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ia citeste-ti posturile in care hulesti Sinodul cand condamna secta NIP. Ia citeste-ti posturile in care condamni Biserica pentru condamnarea NIP. Trompetele tale? Ia-ti trompeta aia demonizata si stai langa ea. De asta esti asa cum esti, ca stai langa o demonizata. Daca stai langa demonizata aia de asta produci chestii dinastae. Tu nu produci iubire, tu produci hula si erezie si te amagesti pe tine cu iubirea. Esti un hulitor de Dumnezeu, |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Spun deci ca BOR s-a pripit si a revenit, nu judec, nu condamn pe nimeni, nici macar pe tine. Oricine isi da seama si chiar revenirile respective asupra unor decizii ne demonstreaza ca nu suntem infailibili ca papa ci ca ortodocsii oricat ar fi de mari se mai si pripesc.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 13.05.2021 at 17:28:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu pe el am vrut sa-l reclam, ci pe tine, Moroco, dar m-am grabit si am gresit si topicul si postul. Doamne Iisuse Hristoase, Fiule al lui Dumnezeu, pe mine, pacatosul, miluieste-ma!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu ce ti-am gresit? Nu tu m-ai facut ca elucubrez folosind acel SI TU? Adica discut frumos cu tine si-ti explic ce cred si cum cred despre tot felul de lucruri si tu ma reclami? Nu era frumos sa te comporti cum zice Dumnezeu? Prima data ma atentionezi in privat spunandu-mi cu ce ti-am gresit sau cu ce gresesc lui Dumnezeu, apoi o spui public intre frati si apoi ma reclami. De ce ai sarit etape? Eu nu te-am jignit, te respect, iubesc ortodocsii chiar daca au tot felul de credinte preluate de la lume sau de la pagani. Hai te rog spune cu ce ti-am gresit atat de rau incat sa te aprinzi, sa vezi rosu in fata ochilor, sa te pripesti, sa confunzi postarile si sa ma reclami? Poate chiar ti-am gresit, dar daca nu stiu cu ce? (Poate ai acumulari trecute si acum ai explodat...) Hai spune... care e problema veche si postarea cu afirmatia care te-a suparat in asemenea hal fara de hal incat sa vrei si tu sa scapi de mine? (PS: Daca de postarea #22 e vorba, atunci ar fi trebuit sa-ti dai seama ca nu despre tine era vorba acolo ci despre oameni, despre credinciosi asa in general. Era o discutie despre problema ridicata de tine folosind impersonalul pronumelor personale. La tine m-am referit doar atunci cand ai zis sa las pe altii sa ma laude cand afirm ca nu elucubrez iar eu ti-am raspuns fara suparare ca ce am scris nu era lauda ci vorbeam serios. Afirmatia asta n-avea cum sa te supere, laudasem in postarea ”laudaroasa” defapt CREDINTA pura a Romanilor si nu rasa lor pura. Iar restul in postarea #22 nu era despre tine personal! Daca ai crezut ca bat apropouri la adresa ta, atunci imi pare rau, scuza-ma, iarta-ma, dar nici prin cap nu-mi trecea ca te vei supara daca prezint si dezvolt despre un subiect. Nu aveam nicio polemica cu tine sau vreo suparare sau vreo cearta ca sa-ti reprosez ceva. Cand m-am agatat de acel ”SI TU elucubrezi” a fost nu pentru ca m-am suparat pe cineva ci pentru a sublinia lui eusingur si altora ca nu elucubrez, nu ma laud, nu fac caterinca... etc ci laud CREDINTA PURA crestin ortodoxa milenara a Românilor si nu rasa lor ”pura”. N-am pentru ce sa te iert, nu mi-ai gresit, ai tot dreptul sa ma reclami unde vrei. Te iert daca crezi ca mi-ai gresit mie.)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 14.05.2021 at 17:14:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Tampitilor...cretinoizi cu acte'n regula...va luptati la baionete pentru nioste iluzii...imbecili,ce sunteti.
|
|