Citat:
În prealabil postat de gpalama
Invatura pe care tu o numesti "ORTODOXA" nu este ortodoxa, nu este acceptata de Biserica este eretica si condamanta de Biserica.
|
Fata de BOR pe care o numesc ortodoxa mai numesc ortodoxa invatatura celor 7 Tr. Apocaliptice romanesti. Nu esti tu BISERICA ci eu sunt BOR, cel care am acceptat aceste invataturi ca de la Dumnezeu. Tu in BOR esti cu orbii si necredinciosii in Apocalipsa, eu cred si in Apocalipsa.
Citat:
Tot ceea ce spui tu nu poate fi regasit in ce zice Biserica.
|
Zici tu care te crezi ortodoxia. Eu care sunt BOR spun ca e implinirea Apocalipsei de catre Hristos Cuvantul care sufla prin Cele 7 Tr.Apocaliptice.
Tu esti cu orbii si necredinciosii care nimicesc prin necredinta lor in numele BOR si sfintii iar eu cred ca se deruleaza Apocalipsa tot in numele BOR si sfintii.
Citat:
Invatatura ta este total diferita de dogma Bisericii.
|
Fata de dogma pe care o aplici e in mod evident diferita. Dogma pe care o plic eu este ca Dumnezeu este speranta-Mantuire, Credinta-Bunatate, Iubire-Mila. Tu crezi ca e vis-razbunare-hula-minciuna-program de intoxicat memoria colectiva. Asta rezulta din felul in care te comporti. Poate crezi altceva insa credinta (dogma in care crezi) si intelepciunea se constata din faptele sale.
Citat:
Nu poti gasi nimic din ce zici tu in ce zice Biserica, timp de 2000 de ani.
|
Il regasesc pe acelsi Iisus Hristos-Cuvantul, fiul fecioarei Maria.
Citat:
Asa ca esti inafara Bisericii.
|
Asa ca esti un pui al baronului de Miunhauzen!
Citat:
Faptul ca tu te numesti ortodox si ca fortezi sa fii ortodox este cu totul altceva. Multi ar vrea sa fie in barca Bisericii si sunt diavoli intrupati, eretici vesnici osanditi de Biserica intre care esti si tu.
|
Logica-morala pripita a puiului baronului de Miunhauzen. Toate ”adevarurile” astea pripite ies din logica ta de balta, din necredinta si ura ta.
Citat:
Esti si vei fi vesnic un eretic care huleste Biserica.
|
N-am hulit pe nimeni. N-am de ce. Nu am fost in in disputa pe vremea respectiva. Nu am de ce sa tin partea cuiva, tin decat partea Adevarului.
Citat:
Asta pentru ca aduci in plus invatatura fata de ce zice Biserica si mai mult care e condamnata.
|
L-au mai condamnat unii pripit si acum 2000 de ani. Istoria se repeta. Asa se sustinea si atunci de catre unii Sauliferi obedienti conducerii Iudaismului de atunci in ciuda tuturor dovezilor, argumentelor, minunile, vindecarile, iubirii maxime, rabdarii, comportamentului perfect si bun, bland si smerit, invierii, scoaterii demonilor si multe si mari roade ale Duhului Sfant de care cei ce osandeau si acuzau nu erau in stare. Deci cine hulea? Cine calca invatatura? Cine nu respecta porunca lui Dumnezeu?
Citat:
Hai spune-ne si noua parerea oficiala a Bisericii pentru fiecare Trambita. Cu referinta la document autorizat de Bor.
|
Parerea oficiala? De ce ma intrebi pe mine? Eu iti spun parerea mea ca mirean din poBOR. Cele 7 Tr.Ap. ale Domnului, cei 7 ingeri-trambite prin care a suflat Dumnezeu sunt acestea pe care ti le-am spus eu ca sunt. Daca ma crezi bine, daca nu n-ai decat sa crezi pe cine vrei. Ca ortodox mirean din poBOR iti spun ceea ce-ti spun in mod oficial!
Citat:
Sfanta aia a voastra e o demonizata care avea crize si lesinuri.
|
Sunt sfintele lui Dumnezeu. Nu sunt ale mele, a noastre, a voastre. Domnul ne da noua ortodoxiei si BOR multa mila ca raspuns la rugaciunile lor. A noastra in sensul ca ne putem ruga lor si Dumnezeu primeste rugaciunile noastre prin ei, prin sfinti si prin sfintele Trambite.
Citat:
Marturisesti diavolul. Esti un martor al hulei si al diavolului.
|
Asa au zis si acum 2000 de ani. Cu belzebul scoate pe demoni, e diavolul sef. Istoria se repeta. Dupa roade ii veti cunoaste, dupa roadele Duhului Sfant si dupa fapte se vede intelepciunea daca e din Credinta.
Citat:
Iar "necredinta noastra" este de fapt "credinta curata fara rahaturile propuse de tine". Asa ca e buna "necredinta" fara rahateii pe care ti-i aduci tu din NIP.
|
Nu aduc din NIP rahatei ci tu esti rahatul turcesc infiltrat in ortodoxie, confuzius ce pui ordine in China, sarpele ce faci cenzura si exclusivism in Rai, zapacitus-smintitus ce introduci in memoria colectiva ideea te fixa si pripita ca Trambitele Apocaliptice sunt neo protestanti si ca eu sunt Ewald Frankenstain.
Citat:
Ai sa stai vesnic intr-o groapa cu mizerie de la hula sa stii. Vezi ca asta te paste, groapa vesnica a ... mizeriei.
|
Cine sapa groapa altuia...
Citat:
Daca barca Bisericii este curata, cum poate fi mizeria NIP curata? De asta si Cleopa si Sinodul au zis ca pute!!! Fii mare atent, ca esti in groapa vesnica de mizerie a hulei.
|
Ceea ce pute e lenea duhovniceasca a necredintei ce iese din mormintele varuite.