![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
|
Citat:
Citat:
Tu esti cu orbii si necredinciosii care nimicesc prin necredinta lor in numele BOR si sfintii iar eu cred ca se deruleaza Apocalipsa tot in numele BOR si sfintii. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
|
||||
|
||||
|
Nu conteaza ce zici tu.
Toti sectarii se straduiesc sa aduce tot felul de disxursuri care sa le dea lor dreptate. Biserica a zis in deplina judecata si in deplina analiza a faptelor din nip. Asa ca ascultam drept de Biserica. Si toata invatatura ta oricine se uita din Biserica o vede drept mincinoasa. Poti sa te bati cu pumnul in piept. Hristos o sa iti zica la fel ca trebuia sa asculti de Biserica. Daca tu numesti ortodoxia erezie este inselarea ta. Nimeni din ortodoxie nu judeca asa. Si suntmulti duhivnici care au analizat ce e la nip. Tu nu stii ce e dogma. De asta iti fabrici invataturi straine de Biserica. Esti un impostor care incearca sa se acopere cu umbrela Bisericii si cu niste cuvinte din Bisrrica. Dar tot impostor rmai |
|
|
|||||||||
|
|||||||||
|
Conteaza numai ce zici tu. Asa zic toti teroristii tirani ce cultiva cultul personalitatii impostoare. Chiar daca sunt doar un mirean sigur conteaza ce zic. Din cuvintele tale te vei scapa sau te vei osandi. Fiecare pasare pe limba ei piere. Tu ca un nimicitor dispretuiesti ce spun de parca Newton nu ar fi fost om ci zeu.
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Cum sa fie mincinoasa daca sunt multe minuni, vindecari, jertfe, roade, cresteri de ucenici, proorocii scrise si pictate care s-au implinit, martori, dovezi? Daca sunt unii care nu pot sa vada padurea din cauza copacilor asta nu e treaba mea. Citat:
Biserica de ascultat este cea intreaga si nu bucati si bucatele din ea. Citat:
Am analizat si eu si mi-a dat ce i-a dat lui Irineu: Dumnezeu e cel ce lucreaza si sufla prin Cele 7 Trambite Apocaliptice romanesti. Au mai analizat si altii. Nu e un merit... mi-a fost si dat de sus ca har si credinta. Citat:
Citat:
Citat:
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 13.05.2021 at 21:01:04. |
|
|
||||
|
||||
|
Daca esti nelamurit atunci citeste sau asculta acest Cuvant de la Dumnezeu care iata raspunde polemicii noastre si a altora facand Lumina pe acest subiect mai inainte ca noi sa ajungem aici cu discutia.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Daca Irineu avea dreptate si ce era acolo era deplin ed la Dumnezeu Biserica primea cu usurinta. Dar Biserica si neaparat duhovnicii mari care vad lucrarea diavolului resping cu mare putere tot ce e acolo. Pai la voi miroase a secta si erezie de la o posta nu este nimic fin de observat. Aici nu e vorba despre nuante teologice este vorba despre gramada mare de balega teologica care pute de nu te poti tine de nas. Mesaj apocaliptic, de rupere, sectarism si izolationism, judecare a Bisericii, practici diferite de a Bisericii, neascultare, lucrare demonica, demonizati. Ce mai vrei? Chiar sunt astae "fineturi duhovnicesti" pe care daor Irineu (nu) le-a vazut???? S-a entuziasmat si refuza sa vada dracul in curu gol. La NIP e dracu in curu gol. Sunteti grosier in erezie nu e nimic de adaugat aici. Ce ai analizat tu este irelevant, nu esti Biserica. Si daca ai analizat la fel de "bine" pe cat te pricepi la fizica, matematica, teologie si la multe altele, unde abia produci 2 fraze coerente si tot ce produci sunt elucubratii mistice "teorii", care sunt ineptii semianalfabete, atunci e clar ca "analiza ta" este o teorie semianalfabeta. Last edited by gpalama; 21.05.2021 at 12:23:08. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Deci voi care spuneti siguri de voi de unde e Cuvantul, voi care stiti ca e de la diavolul in timp ce voi nu puteti vorbi si scrie asa si nici marturisi asa ca acolo atunci voi care sunteti net inferiori si nu puteti nimic bun, voi de unde sunteti? In afara de minciuni, blestem si hule trufase nimic bun nu va iese pe gura... deci voi, astia ca tine @gpalama, de unde sunteti si cine sufla prin voi? Ti se pare ca prin voi sufla Dumnezeu? Asa duhoare-putoare trufase vine de la Dumnezeu? N-are rost sa te tot certi cu mine pe tema asta incercand sa ma convingi de unde vine putoarea necredintei, tradarii si lasitatii caci v-a raspuns Domnul aici la nedumerirea voastra si la polemica noastra chiar mai inainte de a se ajunge la punctul culminant. Citeste textul din linkul respectiv si smereste-te, ia aminte. Inalt preasfintitul Irineu nu este Biserica? Cele 7 Tr.Ap. nu sunt Biserica? Eu un oarecare mirean din poBOR care sustin ca este vorba de Hristos-Cuvantul nu sunt biserica? Dimpotirva! Voi cei din care ies nesfarsite hule si minciuni la adresa Domnului nu sunteti biserica, orice rang ati avea si oricati v-ati strange la un loc singuri sau impreuna cu toata lumea ca sa mintiti si sa osanditi pe nedrept, sa blestemati si sa huliti, sigur voi nu vreti sa fiti biserica!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 24.05.2021 at 15:34:15. |
|
|
||||
|
||||
|
Domnule Moroco,
Nu te întrista. Chiar dacă nu am postat timp îndelungat am urmărit discuțiile. Văd că ești acuzat și osândit de aproape toți colegii. @gpalama te face sectar deși ești ortodox. Te blesteamă peste tot și-ți dă anateme. Are un limbaj de mahala și cu toate astea se bate în piept că el e ortodox nu tu. @Demetrius te contrazice și te urăște pentru credința lui tantrică. Și el se crede mare ortodox deși crede în budiști. @Adr.iu91 nu discută cu tine, nu-și bate capul, pentru că s-a luat după @gpalama și pentru că el crede mai mult în SF și în teoriile globaliste decât în mărturisirea ta. Vrăjitorul cel sur devenit vraășitorul cel alb din frăția inelului a devenit sfântul pe care îl urmează, uitând că respectivul fuma pipă. @eusingur te urăște că nu i-ai dat bani și pentru că l-ai lovit în mândria rasistă daco-romană. @Iorest nu dicută cu tine crezând că-l umilești dacă dialoghezi cu el. Deci aproape toți te pârăsc și te raporteaza nonstop la admin vrând să te banneze. Nu mai dialoga cu nimeni căci nu mai ai cu cine discuta. Toți te urăsc și-ți vor răul. Dragul meu, dialogheaza doar cu mine și cu cei noi gen @tigeratlantic. Ok? Eu sunt fratele tău ortodox!
”-Simone, fiu al lui Iona, Mă iubești tu pe Mine? -Da Doamne........te iubesc. -........” Last edited by Petru7; 27.06.2021 at 00:05:51. |
|
|