View Single Post
Vechi 27.05.2021, 13:23:49
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Mai exercitiu al diavolului nu ai explicat nimic.

Ce ai explicat legat de prezenta pamantului Romaniei pe '"limita pamantului"?

Nu ai explicat nimic minti ca un nerusinat ai spus pa langa.

Te minti pe tine. Vorbesti complet pe.langa si ti se pare ca "ai raspuns".de fapt nu ai raspuns la nimic.

Citat:
În prealabil postat de Moroco
Citat:
În prealabil postat de gpalama
Pamantul se termina in Romania dupa Moroco, ai dreptate in chestia asta cu pamantul plat... esti maret.
Nu sustin ca pamantul e plat ci ca pamntul-continentele-insule e inconjurate de APE PLATE si ele stau in jurul pamantului din pricina finitatii creatiei asa ca intrun vas. Nu cred in platistii-farfuristi care zic ca suntem inconjurati de ziduri de ghiata impenetrabile si ca desi mergi cu avionul perfect drept laser, defapt te rotesti in jurul polului nord. Nu sunt deacord cu platistii si nici cu globalistii care sustin ca desi mergi drept laser te rotesti pe o sfera.
Teorel vezi cum minti?
Eu vorbesc demere tu de pere si imi explici cu aplomb ca ... Ai vorbit despre mere.
Ma tu citesti postarile?

NU PRICEPI CA NU E VORBA DE NICIO EXLICATIE? De niciun raspuns?

AI CITIT? Ce tot spui ca mint si ca confund merele cu perele?

AI INTELES despre ce e discutia?

Esti penibil!

Discutia a ajuns la intrebarea CE VEZI tu pe film?
Eu ti-am spus ce vad!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 27.05.2021 at 13:28:12.