![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
NU PRICEPI CA NU E VORBA DE NICIO EXLICATIE? De niciun raspuns? AI CITIT? Ce tot spui ca mint si ca confund merele cu perele? AI INTELES despre ce e discutia? Esti penibil! Discutia a ajuns la intrebarea CE VEZI tu pe film? Eu ti-am spus ce vad!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 27.05.2021 at 13:28:12. |
|
||||
|
||||
![]()
Mai citeste o data postul.
Te incuric in cuvinte. La fel zic si sectarii ca"vad" cand de fapt nu vad ci doar presupun. Concluziile tale personale ca "vezi" sunt deductii pseudologice incomplete. Nu te duce capul sa rationezei. Ce vezi este deducere gresita de infromatie. Tu nu vezi ci te minti. Nu esti capabil za tragi o linie. Nu esti caoabil sa raspunzi la o intrebare Ia raspunde la intrebarea cu romania sectar de 2parale cu texte Sectare ia da-ne o poza cu o linie ca ai inceput sa te incurci in xuvinte. Acum vezi ca nu iti merge ai inceput sa bati in retragere. Nu itimai xonvin liniile. Vezi ca esti zero pe toata linia elucubrezi fara discernamant. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eviti sa raspunI din nou. Esti ca prostul fuduo care prins cu prostia refu,za zaaccepte ca este prost. Acum refuzi sa iti sustii prostia desi pana acum ai dato cu mare aplomb. Pai bai fuduli prostie daca tot ne dai lectii hai arata-ne fudulia pana la.capat. O faci pe desteptul darcand te ia unul la bani marunti nu stii nu pot nu vrei nu teintereseAza toti e rai... Bai fudulie prostie gura mai mica ca duhneste a mediocritate si semianalgabetism. |
|
||||||||||
|
||||||||||
![]()
Nu te cred! TU CE VEZI? Eu ti-am raspuns!
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
NU AM DE CVE SA RASPUND: MARTURISESC CE VAD!!! Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Tu ar trebui sa vezi cu te deserti cu toata desertaciunea pe toate firele de discutie si la fiecare postare.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 27.05.2021 at 13:41:11. |
|
||||
|
||||
![]()
Ce ai raspuns elucubrel?
Aia cu romania ai ingropat-o lejer. Evitare evitare evitare. Nu esti capabil sa raspunzi. Arata clar ca mananci **** in teoria ta a pamantului plat. Nu esti capabil sa explici de ce se vede romania pe curbura. Ratat cu 2 clase ce esti Eu intreb de ce se vede romania tu raspunzi dedpre o linie. Esti idiot? Ai inteles intrebarea? De ce pamantul se "termina" in romania? Idiot cu certificat ce esti |
|
||||
|
||||
![]()
Intrebari:
1. De ce se vede pamantul romaniei pe curbura? 2. De ce se vede pamantul statelor pe curbura cand se fac astfel de filme? Asta inseamna ca se termina pamantul...in romania sau in alte state? 3. Si cum de se muta marginea pamantului se fiecare dtata? Radpunde te rog punctual si nu evitand sau spunand prostii cum.faci de obicei S |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. Nu se vede pamantul Romaniei pe nicio curbura! 2. Nu se vede pamantul statelor pe nicio curbura. Alea sunt filme SF in care se vede o sfera. E ca si cum ai filma globul de carton la ora de geografie. 3. Nu exista margine! Nu ti-am explicat? Linia care depaseste dimensiunea creatiei este formata din puncte care fiecare e inceput si sfarsit de dreapta si mijloc si granita a creatiei. Nu e valabila geometria elinilor in spatiul creatiei finite!!! Asta vad, asta cred! Raspunde-mi si tu ce vezi pe film?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
||||
|
||||
![]()
Ca sa vezi cat de inept esti.
Daca pamantul in orice forma ar fi are o dimensiune uriasa de zeci de mii de km o raza de 6500 km si tu esti la 5-10km inaltime cel mult... atunci ce vezi? Minutul 1:30 - pamantul Romaniei, se vede in mod clar. SI SE VEDE SI ORIZONTUL, MARGINEA, CARE ESTE DIN ROMANIA !!! INTOTDEAUNA LA INALTIMEA DE 5-10-20 KM O SA FIE DIN ROMANIA. PT CA PAMANTUL SA CURBEAZA IN ROMANIA. Minutul 1:34 se vede in mod exceptional pamant ROMANESC. Fapte: 1. se vede pamant 2. se vede acelasi pamant ca ala de pe care a decolat 3. se vede orizontul cu PAMANT ROMANESC, se vede o zona de cativa zeci de kilometri. Negationist nerusinat, cum poti sa negi ca se vede clar pamantul si ca este la o inaltime de cativa km? Si ca se vede pe o raza de cativa km? Ia o linie si fa o proiectie pe cativa km. Si ai sa vezi ca tu vezi cateva zeci de km si apoi.. este orizontul - ADICA PAMANTUL ESTE SFERA SI CA LIMITA PAMANTULUI NU ESTE IN ROMANIA Mare negationist esti. Se vede pamantul Romaniei IN CONTINUITATE. |
|
|||||||
|
|||||||
![]()
Mieunel, ti-am raspuns ce vad. Tu ce vezi? Nu raspunzi?
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Nu tot inventa tu tone de intrebari. Discutia a ajuns la a marturisi fiecare ce vede pe film! Ti-am spus ce vad si tu o dai din colt in colt cu tactici de evitare si nu spui ce vezi pe film! De ce nu poti spune ce vezi?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 27.05.2021 at 13:50:21. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te doare capul dela intrebari? Nu poti sa raspunzi sau e prea mult pentru tine? Pai Romania se vede pe orizont, adica pe ce numesti tu "ruperea pamantului", adica linia la care pamantul... nu mai este. Pai nu ar trebui sa vezi tu capatul pamantului si sa se rupa acolo pamantul? Ia explica-ne cum e cu orizontul si cu Romania si cu ruperea pamantului ![]() Last edited by gpalama; 27.05.2021 at 16:52:52. |
|