Citat:
În prealabil postat de 7th_Brigade_TzHL
Cauza pentru care exista atatea secte este lipsa de smerenie in citirea si cunoasterea Bibliei. Eu pot sa am citind Biblia un anumit punct de vedere si sa cred ca mie imi vorbeste cel mai direct Dumnezeu. In multe denominatiuni neoprotestante exista o goana dupa prestigiul de a fi cel caruia i-a vorbit cel mai direct Dumnezeu, si asta naste noi interpretari.
Eu cred ca de multe ori vechimea in numar de ani a unei grupari crestine e direct proportionala cu smerenia in citirea si interpretarea scripturii.
|
Indepartarea de Sfanta Scriptura a dus la aparitia atator grupari religioase. Dar pe mine ma intereseaza in special ca eu sa cunosc cat mai bine Adevarul. Prin botez, eu am facut un legamant cu Dumnezeu nu cu vre-o grupare crestina. Nu ma intereseaza apartenenta la o biserica sau alta. Merg acolo unde invataturile Sfintei Scripturi sunt la loc de cinste. Imi place biserica pe care o frecventez pentru ca este gata sa-si recunoasca greselile si face eforturi sa le indrepte. Nu-mi plac bisericile care se cred infailibile si merg din greseala in greseala de mii de ani si se mandresc cu istoria lor.
In ziua judecatii, Dumnezeu nu ne va intreba din ce biserica am facut parte. Sa respectam Poruncile Sale si dragostea pentru Dumnezeu si semeni sa ne insufleteasca.