Citat:
În prealabil postat de Iuliana.M
Îmi pare rău că nu știu să folosesc opțiunea de selecție a citatului, altfel decât în metoda bâjbâită de mine.
|
Nu vă mai faceți griji.
Citat:
Doamna Brooks doar demonstrează că nu a fost sinucidere. Și eu nu doar că acum cred ... dar mi-e imposibil să nu cred, pentru că dosarul nu arată că s-a sinucis.
|
Am citit într-un articol mai vechi faptul că ar fi trimis un sms de pe telefonul ei pe nr ei, oare acolo nu s-au găsit amprentele ei ?
Citat:
Și eu cred că și din cauză că nu au vrut să se complice și să facă o anchetă temeinică, așa cum trebuie să fie toate anchetele. Este practic o crimă felul în care anchetatorii au ajuns la concluzia că s-a sinucis doar că așa i-a sugestionat soțul ei. Sunt o grămadă de greșeli pe care oricine le poate observa dacă are răbdare și curiozitate să se informeze din ceea ce arată doamna Brooks. O să aveți apoi alte întrebări și muuult mai multe.
|
E posibil ca unele probe să fi fost amestecate în timpul anchetei în faza de fixare probe/ prelevare amprente să fi pus mâna pe pahar fără mânuși și cei care făceau ancheta, sau să fi interferat și persoane care nu erau specialiști pe acolo, eu nu zic că e așa.
Am găsit pe mediafax parcă un articol care spunea că mai avusese o tentativă cu o lună înainte.
Eu nu vreau să-l acuz pe soț că nu știu ce a fost, ce cred că putea face e să fi avut grijă la ce e prin casă să arunce acel flacon înainte să se fi produs ceva negativ și să caute prin casă dacă e ceva suspect după acea primă tentativă, acel flacon nu s-a teleportat acolo.
Eventual să evite certuri, supărări, viața de familie e foarte solicitantă.
Oricum nu cred că e ziditor subiectul cel mai bine ar fi să vorbim despre exemplele înălțătoare, luminoase și așa social vremurile sunt greuțe.
Iar cât privește valurile vieții, a ieși din viața artistică, din viața sportivă, din câmpul muncii prin pensionare, retragere, inadecvare pe piața cu public comercial tânăr (18-45), nu ar trebui să fie decât un nou început, o nouă reinventare, nicidecum vreo capitulare.