![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Am găsit pe mediafax parcă un articol care spunea că mai avusese o tentativă cu o lună înainte. Eu nu vreau să-l acuz pe soț că nu știu ce a fost, ce cred că putea face e să fi avut grijă la ce e prin casă să arunce acel flacon înainte să se fi produs ceva negativ și să caute prin casă dacă e ceva suspect după acea primă tentativă, acel flacon nu s-a teleportat acolo. Eventual să evite certuri, supărări, viața de familie e foarte solicitantă. Oricum nu cred că e ziditor subiectul cel mai bine ar fi să vorbim despre exemplele înălțătoare, luminoase și așa social vremurile sunt greuțe. Iar cât privește valurile vieții, a ieși din viața artistică, din viața sportivă, din câmpul muncii prin pensionare, retragere, inadecvare pe piața cu public comercial tânăr (18-45), nu ar trebui să fie decât un nou început, o nouă reinventare, nicidecum vreo capitulare.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Madalina Manole | Carmen FUNIERU | Slujba inmormantarii | 63 | 01.07.2025 17:33:07 |
| Bunica mea a plecat la Domnul... | glykys | Generalitati | 75 | 12.06.2014 11:24:15 |
| Parintele Arsenie Papacioc a plecat la Domnul | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 77 | 18.11.2012 13:58:30 |
| Cornel Fugaru a plecat la Domnul + | cristiboss56 | Generalitati | 8 | 15.07.2011 13:10:54 |
| IPS Bartolomeu, a plecat la Domnul!+ | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 77 | 18.03.2011 13:13:17 |
|
|