Citat:
În prealabil postat de gpalama
Deci imi propui sa ascult parerea ta de "credncios habotnic NIPist, mai credincios decat oricare altul, pentru care Biserica e doar o adunatura rea de comunisti, rai care au condamnat NIP".
|
Iti propun sa nu mai minti, sa nu ma mai haituiesti, sa nu mai prigonesti Trambitele Apocaliptice si sa nu te mai dai victima agresand si rapind altora posibilitatea de a crede si a intelege.
Citat:
Adica tu esti bun pentru ca... nu esti din Biserica, si Biserica e rea...
|
Adica eu sunt bun caci te invat ortodoxia pe cand tu practici lumea imbracat in haina de oaie numind-o ortodoxie.
Citat:
Moroncele, nu scoti decat demagogie si injuratura la adresa Bisericii.
|
Nu injur pe nimeni, nu te mai prefa ca biserica e victima injuraturilor mele. Nu am injurat pe nimeni ci faptele lor vorbesc, cei din BOR care au fost colaborationisti, ipocriti, rapitori, exclusivisti, bordelatori, securisti, informatori, labari, judecatori pe dos sfarsind prin a condamna pe Iisus Hristos-Cuvantul in ciuda faptului ca pe El si Evanghelia Lui o propovaduieste ortodoxia, ei singuri s-au injurat si sunt victimele propriilor fapte, nici intrun caz nu eu i-am injurat si ata nu eu te injur ci tu ma injur si ma faci nebun si drac si tot ce e mai rau deci eu ar fi sa fiu victima asa cum victime au fost cei osanditi pe nedrept, exclusi, etichetati, batjocuriti, etc!
NU e invers cu minti tu sustindand ca injur pe cineva!
Sunt ortodox si am apreciat toti ierarhii BOR, de la Teoctist si Daniel pana la ultimul preot si nu am de ce sa injur pe cineva! N-am de ce. Daca sunt unii care au gresit, n-au decat sa se pocaiasca. Dar ortodoxia intreaga este impreuna cu Legea si proorocii si impreuna cu Cuvantul lui Dumnezeu si Cele 7 Tr.Ap.
Citat:
Gura mai mica hulitor profesionist.
|
Nu te mai da victima hulelor mele caci tu esti cel ce ma hulesti nonstop! Tu ai facut o forma de teologie ratata incat ai ajuns hulitor diversionist si profesionist.
Citat:
Rastalmacirea de care vorbesti este doar prostia ta care refuza sa accepte ca este condamnata de Biserica, de BOR si care injura BOR cu fiecare ocazie pe care o prinde.
|
Oricati v-ati strange si ati condamna pe Dumnezeu si Cuvantul Lui suflat prin Trambite nu sunteti decat o adunatura de capoSS, asa se numeau in lagarele de exterminare detinutii care colaborau si deveneau calaii celor din temnite ce nu voiau sa cedeze si rabdau pana la sfarsit.... nu vreau sa continui!
Citat:
Satanel valea la secta ta, ca nu ai ce sa cauti pe aici. Pierzi timpul de pomana.
|
Vezi deci cine e hulitor de profesie? Vezi cine prigoneste si face exclusivism?
Nu te mai da victima si nici nu-i considera victimele victimelor lor pe cei ce osandesc, rapesc, persecuta, distrug, pun obroc peste lumina si rescriu evidenta prin stiri lansate la radio erevan.
Citat:
Pacat ca adminii dorm, ca altfel erai zburat de mult.
|
In mod normal, tu ai fi de bannat. Eu nu cer asta, nu-s bordelator raportor, nu-s martoloz martafoi turcificat ce slujeste pasa si talibanizmul!
Citat:
Eu iti faceam o interdicitie "lifetime". Adica daca intrai pe forum anuntam politia a infractiune, si puneam mesaj explicit ca nu ai voie.
|
Care era infractiunea?
Ca-s ortodox si ca cred in ortodoxie dar cred si in Cele 7 Tr.Ap. asa cum este prevazut la Apocalipsa si de aia sunt de infierat si exclus?
Care-i infractiunea? Minciunile tale ca injur BOR?
Care-i infractiunea ca te iert si nu te mint nici pe tine nici pe ceilalti forumisti?
Care-i infractiunea? Ca nu cred in circulara BOR? Pai e o circulara satanista ce slujeste lui antihrist!
Daca voi tineti cu lumea lui antihrist pe care o slujeste Ewald Frank-enstain inseamna ca eu sunt infractorul?
Pai antihrist a furat mereu locul Domnului si toate Cele ale Sale si s-a auto-inscaunat pe sine si aia e spurcaciunea pustiirii la loc sfant, pacate facute in joc, in inchipuire, asa ca un fel de actor devenit idol.