![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||||||
|
||||||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
NU e invers cu minti tu sustindand ca injur pe cineva! Sunt ortodox si am apreciat toti ierarhii BOR, de la Teoctist si Daniel pana la ultimul preot si nu am de ce sa injur pe cineva! N-am de ce. Daca sunt unii care au gresit, n-au decat sa se pocaiasca. Dar ortodoxia intreaga este impreuna cu Legea si proorocii si impreuna cu Cuvantul lui Dumnezeu si Cele 7 Tr.Ap. Citat:
Citat:
Citat:
Nu te mai da victima si nici nu-i considera victimele victimelor lor pe cei ce osandesc, rapesc, persecuta, distrug, pun obroc peste lumina si rescriu evidenta prin stiri lansate la radio erevan. Citat:
Citat:
Ca-s ortodox si ca cred in ortodoxie dar cred si in Cele 7 Tr.Ap. asa cum este prevazut la Apocalipsa si de aia sunt de infierat si exclus? Care-i infractiunea? Minciunile tale ca injur BOR? Care-i infractiunea ca te iert si nu te mint nici pe tine nici pe ceilalti forumisti? Care-i infractiunea? Ca nu cred in circulara BOR? Pai e o circulara satanista ce slujeste lui antihrist! Daca voi tineti cu lumea lui antihrist pe care o slujeste Ewald Frank-enstain inseamna ca eu sunt infractorul? Pai antihrist a furat mereu locul Domnului si toate Cele ale Sale si s-a auto-inscaunat pe sine si aia e spurcaciunea pustiirii la loc sfant, pacate facute in joc, in inchipuire, asa ca un fel de actor devenit idol.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 12.10.2021 at 16:27:14. |
|
|